herkese slm trabzondan semih bende 2 hafta önce ybr 125 aldım artık aranızdayım ve çok mutluyum inşallah görüşmekte nasip olur
61 AD 955
Siyah inci için geri sayım başladı Son gün 15 nisan....
Not : Lacivert de olabilir, hatta belki bordo
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Deniz abi senin motor lacivertmi? Bugün 1gibi uzun sokakta görfüm lacivert tdm.bakındım sağa sola.başında kimse yoktu.
Ayrıca bugün hava süperdi.yarın sınavım olmasına rağmen (ki şu an ders çalışıyorum :( ) ofa gittim ve yusuf hocayla buluştum.iyide oldu.ne zamandır gezemiyorduk be
Mustafacım benim canavar evet lacivert-gri renginde ancak su an için Hasan ustanın maharetli ellerinde yaklaşık 20 günlük bir bakım sürecine girdi. Benim makineyle ilgili o kadar çok laf işittim ki içim rahat etmedi komple açtırdım makineyi. Sonuçta herşeyi harika çıktı. Bir ses vardı makinede, egzantrik zinciri sesi gibi, onun da kaynagını bulduk ki debriyaj tasındaki yaylardan birisi kırıkmış.Allahtan kırılan küçük parça da oraya sıkısmış. Sonuşta 40 tlye yay takımı ve hazır açılmışken yapılabilecek her türlü bakımıyla birlikte 20 güne sahalarda tekrar tdm. Şimdilik bizim piaggio ziya ile birlikteyiz.
---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:43 ----------
Arkadaşlar 23-26 Ağustos'ta Batum motosiklet festivaline katılmayı planlayan var mı? Ben düşünüyorum. Daha vakit var ancak hazırlık gerektirecek bir etkinlik. Düşünen olursa haberleşelim. Bu sene Türkiye'den 1000 motosiklet geçişiymiş hedef.
Bir gün 4 teker istersem bir motor daha alırım.
Batum motosiklet festivali = Çok tehlikeli bir festival olmakla birlikte insan nefsinin sınırlarını olabildiğince zorlayan zararlı öğeler içermektedir. Bazı resimler paylaşmak isterdim fakat bu resimleri paylaşmam demek forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmamız anlamına gelecektir.
Sonuç olarak, ben varım )) Yeni makinemi tahminimce 1 ay içerisinde alıyorum... Bekle bizi batum Bekle bizi ....
Deniz, Ahmet'inde dedigi gibi Batum risklerle dolu bir yer. Hem Ahmet'in anlatmaya çalıştıgı riskler(ki bu bana göre risk değil. Evli arkadaşlar düşünsün) hemde yıllarca Batum'dan çıkmamıza engel olacak riskler var.Fakat grup halinde gitmenin bu riski ortadan kaldırması nedeniyle bende gitmeyi planlıyorum.
Bakalım bir aksilik olmazsa çogu arkadaş gelir. Geçen sene gidemememizin nedeni motor veya pasaport olmamasıydı. Bu sene bu sorunlar çözülmüş gibi duruyor.
ağustosa kadar kim öleee kim kala...
Bende gelirim
Ahmet festival yetkilileriyle görüştüm. "Bu sene evli elemanları almiyik. Adamların aile yaşantısı olumsuz etkileniyi" dediler. Sen git evde kazak ör, biz senin yerine koparız
sevgili XAhmet ciğim batuma Nüfus kağıdı ile geçiliyormuş diye duydum ; Gerçeklik payı var mı ? yoksa pasaport gerekiyor mu ? bu konuda beni bilgilendirirsen çok memnun olacağım cakalaz a alpere selam.
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
R1 'de satılıyor ; sanırım 250 cc geliyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
XAhmet ciğim burdan hızımı almışken ,Trabzondada ekip hazırken ekibe katılıp , o hızla sınırdan çıkıyım diyorum gerçi Alpere biraz bahsetmiştim şu ara bazı sıkıntılar var o zamana kadar inşallah hallederim sizin gibi hayat dolu genç kardeşlerimle mi ? yeğenlerimlemi? dersin artık... Böyle bir tur yapmak hayatımın şu zamanlarında yaptığım en zevkli şeylerinden biri olur herhalde herşey gönlünüzce olsun Alpere cakalaz a ve diğer arkadaşlara selamlar..
---------- Post added at 15:16 ---------- Previous post was at 15:08 ----------
motorcuysan Kaçınılmaz son .... ( yakıt ekomomisi+yakışıklılığı+ yüksek performansı+sağlamlık ve parça bolluğu+kullanış rahatlığı)
Birgün herkez Honda CBR 250 R li olacak
Alper yanlışmı söylüyorum..?...
Herşey gönlünce olsun hoşçakal CAKALAZ
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
PAZAR GÜNÜ Rize Motosiklet Dernegi olarak; Uzungöl Gezisi yapacağız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)