bugün 6-7 kişilik racing grubu gördüm..ben araba kullanıyordum (gri berlingo) korna falan çaldım cam açtım el falan salladım kendimi atıyodum dışarı az kalsın o arkadaşlar bu siteden mi acaba?
Bu siteden ya bir ya da 2 tane var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben De trabzonluyum ehliyeti yeni alcam
Ne var sende peki motor olarak ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
öncelikler merhaba... trabzonda oturuyoum atv almayı düşünüyorum 3000-3500TL civarında önerilerinizi bekliyorum... trabzonda atv satan yerler varmı?
maraş caddesinde var.. kaldırımda sürekli duran sıfır atv görüyorum ama markası falan nedir bilmem.çin olabilir.caddeden geçersen illaki görürsün..zorlunun karşı tarafında..
orayı biliyorum o atv zaten yıllardır orda:D markası apachi fiyatını sordum 3700 tl dedi. zaten tipi falanda güzel değildi.. kanuninin bi modeli var onu düşünüyorum
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...d%29&Id=29&k=3
Trabzon'dan selam arkadaşlar ; bende ehliyeti yeni almak üzereyim.. motoru da alınca tam olacak. şimdilik uzaktan izlemedeyim. kalın sağlıcakla....
selam arkadaşlar
bende ehliyetı almak üzereyim.ama motor hakkında pek bilgim ve fikrim yok.forumu takip ediyodum ama motor almayı kafaya koyunca yeni katıldım aranıza ;) hyo gt 250r almayı düşünüyom ama temiz sıkıntısız bir motor nasıl bulurum bilmiyorum.motor almaya kalktığımda satış işlemlerimi nasıl yapacağımı aldığımda motorun bakımını nerde nasıl yaptıracağımı trabzonda bilmiyorum.bana bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.tanıdıklarınızdan temiz bır motor satan arkadasınız varsa yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar; Pazar Günü Hava durumuna Göre; Rize MT olarak Trabzon Gezisi PLanlıyoruz. Oradan da Rüzgarın yönüne doğru başka illere veya ilçelere gidebiliriz. Katılmak isteyenler irtibata geçsinler lütfen... Sonra Haberimiz yoktu; bilmiyorduk; Gelirdik gibi KelimeLeri kabul etmeyeceğiz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Çal Gölü Mağarasına gidebiliriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motorsuz motorcu varogrencıeger arkasına alacak birisi olursa katılmak isterım
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
@ Fatih Sevim;
Dostum; Kaskın montun var mı ? Varsa neden olmasın
@ uthec ;
Kardeşim ben öyle biliyorum; Göllü Gölsüz bosver
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
pazar günü Trabzon'a gidiyorum..bir arkadaş ile beraber
Karadenizin çılgın şehri..
umarım hava güzel olur
öyle gezilecek yerlerini bilmediğimiz için foruma gideceğiz belki bayram alışverişi yaparız
saygılar
motosiklet.net üyesiyim..
yarın rizeye gaz açıyoruz 4 motor..rizede cakalaz ve muhtemelen elint de bize katılacak..gelmek isteyenlere duyurulur..
oLum bi karar verin yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)