Parça varmıymıs ellerınde ?
Parça varmıymıs ellerınde ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Youtube: YOL AVCISI
125 cc bulamıyorum duzgun 250 cc baslasam nasıl olur
konusuyoruz bakalım 250 alma daha cok yatti bana
Honda CBR250R var ; Satılık...
3500 KM 'de Henüz...
Kazası Veya Boyası bulunmamaktadır...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
pm attim eger bahsettigim konulardan yana sikintin yoksa bir ara bulusuruz gorursun motoru egitim konusunu dedigim gibi
teorik kismini kitaptan okuyup iyice ogrendikten sonra pratigi bizim tayfadan musait olan biriyle bir pazar gunu 2 saatlik sure diliminde halledersin
(en azindan kendi basina motoru cikarip sag saglim geri goturecek kadar diyim)
ok bulusuruz
iyi forumlar arkadaşlar. Trabzon'da bir motor buldum ama orada motora bakabilecek bir tanıdığım malesef yok. yardımcı olabilecek arkadaşlar özel msj ile telefonlarını bırakırsa ben ararım. şimdiden teşekkürler
ben burdayımmm
emre dostum yardimci olmayi cok isterdim ama sinavlar yaklasiyo aksam saat 10 a kadar okulda takiliyorum bizim uthecinde dershanesi var
reisten haberim yok xenatorda motoru satti foruma daha ugramiyor cako kaza yapti anlayacagin hepi topu 5-6 adamiz 1 aydir birbirimizi gordugumuz yok
sen genede hangi motor oldugunu bi at belki biliyoruzdur yardimci olmaya calisalim
emre merhaba bende görmüştüm senin yazını ama başkası özelden cevaplamıştır diye cevap yazmamıştım
bana linki yollarsan bakabilirim.mesela akşam okusaydım mesajını bugün bakardım.
Linki özelden yollama burdan yolla istersen, herkes bi yorumda bulunsun burası azcık şenlensin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
emre merhaba bende görmüştüm senin yazını ama başkası özelden cevaplamıştır diye cevap yazmamıştım
bana linki yollarsan bakabilirim.mesela akşam okusaydım mesajını bugün bakardım.
Linki özelden yollama burdan yolla istersen, herkes bi yorumda bulunsun burası azcık şenlensin.
sınavdan bi sonra buluşalım
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
sinava 4 hafta var ama simdiden basladim calismaya genede yarin hava guzel gorunuyor degerlendirilebilir
cumleten mubarek kurban bayramınız mubarek olsun internetim yok o yusden nette olamıyorum ))
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
Evet halil, bende o konuya değinecektim
Hepinizin kurban bayramını kutlar, kış gelmeden 1 defa buluşmayı dilerim
bensiz mi bulusacanız uskaatcılarPP bak kagfamı bozmayın atlarım motora en fazla 12 sat sonra orda olurum ha))
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)