09,07,2012 tarihinde meleketimdeyim trabzonda 34 plakayla dolasmak hoş olmasada malesef dolasacaım)) ama malesef gurup yok ve o yuzden sanırım tek tabanca takılacaım
09,07,2012 tarihinde meleketimdeyim trabzonda 34 plakayla dolasmak hoş olmasada malesef dolasacaım)) ama malesef gurup yok ve o yuzden sanırım tek tabanca takılacaım
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
Nede Grup yok ? Biz neciyiz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
nerde bu trabzon ahalisi yahu.... ramazan etkinliklerine başlasak diyorum..
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Motorların işi bu hafta biterse hafta sonuna birşeyler yaparız.
ben hazırım
Youtube: YOL AVCISI
Merhaba Trabzonlu motorseverler...1-2 ay sonra KTÜ deyim..Allahın izniyle inşallah düzenlediğiniz gezilere düzenli şekilde katılacağım
Hepinizin tekeri düz bassın..Birde gazınız bol , yolunuz açık olsun hepinizin
Sırrını herkezden sakla ve daima kuşkulu ol , çünkü akıllı olmak demek kuşkulu olmak demekten başka birşey değildir..
aaaah aah 1 ay oldu trabzondan ayrılalı.burnumda tütüyor hem memleketim,hem de motosikletim ve bu ortam.gerçi pek bi ortam yoktu ama neyse
Batum festivaline saklıyorum kendimi
Motoru sattık; bakalım sırada ne var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
Sevgili hemşerilerim bundan 20, 25 gün evvel iki motosiklet Ali kaptan ve ben Ali Erhan Yıldırım yani (motokurt) şöyle karadeniz kıyılarını ve yaylalarını sıyırarak izmirden gürcistana gidip izmire döndük sizlerle tanışmayı çok isterdik fakat olmadı. Sağ olsun vakfıkebirden Muammet, ve Alperle tanışma imkanına sahip olduk bu arkadaşların misafirperverlikleri için ne kadar teşekkür etsek azdır her şey gönüllerince olsun bu gezi ile ilgili bir kaç fotoğraf paylaşmak istiyorum iyi sehirler hoşçakalın
Uploaded with ImageShack.us
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
ben de tanıştığıma çok memnun oldum Erhan abi..size eşlik etmeyi çok isterdim buralarda ama nasip olmadı..
inşallah bir gün ben oralara gelirim..
Youtube: YOL AVCISI
motokurt
Uploaded with ImageShack.usmotokurt
---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:45 ----------
---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 01:57 ----------
Alperciğim inşallah bi dahaki seneye bize eşlik edersin . veya sözüm söz kps imtihanını kazanırsan tainin nerye çıkarsa ister hakkariye seni ziyarete geleceğim herşey gönlünce olsun sevgili kardeşim hoşçakal Muammet e selamlar
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Hocam rahatsızlığımdan dolayı tanışamadım sizlerle, inşallah bu sefer ya biz geliriz ya da bir dahaki sefere 2 kat telafisini yaparız. Saygılar.
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Geçtiğimiz pazar günü tanıştığım Uthec'e buradan da teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sağolsun vaktini ayırdı ve almak istediğim motor konusunda sıkılmadan bunalmadan özellikleri hakkında epey anlattı ve gezdirdi. Motor almak için seçimimi netleştirdi ve cbr250r hayranı oldum. Zaten motoru o ilk görüşte.. Allahım dedim bu motor ne böyle harika bişeymiş hakkaten..
Alper abi kazasız belasız sürüşler dilerim ve tekrar teşekkür ederim vaktini ayırdığın için para biriktirme çabaları epey hız kazandı inş. seneye benim de bi cbr ım olacak
Erhan abi merhaba. Kısmetse cumartesi günü uçakla İzmir'e geliyorum. Kuzenimde bir fazer var pazar günü bir aktiviteniz varsa izmir dolaylarında katılmak isterim. Trabzon'a geldiğinizde fırsat bulup tanışamamıştık. Bu sayede tanışmış oluruz.
Bir gün 4 teker istersem bir motor daha alırım.
) cbrde biraz kalmayı düşünüyorum hatta abartı olmasın ama 50 bini cbrde tamamlamayı hedefliyorum. Belki de daha fazlası.. Cbr şuan benim düşüncemde bu motorumdan sonra bütün isteklerime cevap olacak motor diye düşünüyorum. 600lük makinayı pek düşünmüyorum açıkçası onlar beni korkutuyor.
O değil de hakikaten ne zaman organizasyon var ben de gezilere katılmak istiyorum artıkın tek başıma gezmekten sıkıldım )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)