Dün Tel'de de görüşmüştük. Tekrardan hayırlı olsun Ahmet'im. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. Bu arada masallah şimdiye kadar aldıgın en temiz motor gibi görünüyor.
Dün Tel'de de görüşmüştük. Tekrardan hayırlı olsun Ahmet'im. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. Bu arada masallah şimdiye kadar aldıgın en temiz motor gibi görünüyor.
ahmet motorun hayırlı olsun tekrardan allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
temiz çalışan bir makina en azından o kısacık süredeki izlenimim bu yönde oldu
doğancım ziyaret için sanada ekstra teşekkür ederim ve mustafa seni de unutmamak gerekir
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
thanks bro ne demişler, görünen motor klavuz istemez
---------- Post added at 08:17 ---------- Previous post was at 08:14 ----------
eyvallah kardeşim... daha geniş ve mümkünse sıcak olmayan bir vakitte, hani şöyle akşam vakitlerine doğru olabilir mesela, ha işte böyle bi vakitte tekrar görüşmek dileğiyle
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
abi yeni f in hayirli olsun allah kaza bela gostermesin ama bir sey gozumden kacmadi buna isim vermemissin
herhalde gelen giden motorun haddi hesabi olmayinca motivasyonunu kaybettin
Arkadaslar,
Şöyle bir organizasyona Katılmalı mıyız
Uploaded with ImageShack.us
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
onu bunu bırakında 9 temmuzda benimle Sinop'a çadır kampa gelen var mı?
Youtube: YOL AVCISI
ben hanımla gidebilirim...
---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:23 ----------
eyvallah kardeşim saolasın..e artık seni de görmek isteriz aramızda...
---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:27 ----------
gidelim kanki
beyler, bu hafta sonu asfaltta biraz turlayıp sonrasında Ardeşen'de rafting yapma planımız var, organize edelim mi, katılırmısınız
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
ben kpss den önce hiç bir yere katılamam
Youtube: YOL AVCISI
Rafting Organizasyonuna katılırım ben
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
önceıkle herkeze selam olsun trabzon lu bır motor sevdalısı olaraktan hepınızı gönulden selamlıyorum Adım Halil İbrahim GeNç ve bu foruma yenı uye oldum nevar neyokdıye gezinirken haburaya bizim usaklari gördum ve bende katılayım dedim
bu arada istanbulda ikamet etmekteyim
buda ben vedostum GeNç
hepinize hayırlı geceler
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
hoşgeldin dostum... tekerin düz bassın...
hoşbuldum sağolasın paşam
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------
keske o tarıhte trabzonda olsaydım malesef ıs guc ıns temmuz 20 de istanbuldan trabzona gelıyorım 1200 kmlık yol benı beklıyor aksılık olmazsa inş ramazan ayı boyunca etkınlık olurda katılma fırsatım olur sızlere...)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
BUNLARDA BENDEN OLSUN ))
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
Trabzon ahalisi nerelerdesiniz...Yarın ardeşene pide yemeye gidiyorum. Gelecek olanlar varsa buyursun. Ayrıca ufak bir ayder havası almayı da düşünüyorum...
arkadaşlar yokluğum hissedilmiyor galiba
bir hafta önce istanbula geldim, biraz para biriktireyimde güzel bi enduro alıp yollara düşeyim dimi
he bide her yaptığınız gezileri burda paylaşmayın özlemeye başladım oraları ona göre ramazan bayramına görüşürüz artık
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Yusuf cumartesi (yarın) ardeşendeyim kardeşim. Malum evli olunca özgürlük biraz kısıtlı oluyor. İdare ediceksiniz artık beni Yarın öğlenleyin ordayım kuvvetle muhtemel herhalde galiba..
abi bu arada motorun hayırlı olsun, istediğin gibi bi motor buldun galiba, gezi planları yaptığına göre
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
sinavlarimda patlamazsam bi dahaki cumadan sonra gezmeye baslaya bilecem alperinde sinavi gecmis olur grubu toplariz insallah
(ben haric herkesin yeni motorlariyla )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)