aramıza hoşgeldin uthec ciğim
rodajın hayırlı uğurlu olsun....
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
sağol canım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
evden çıkarken..
1000km bakımı için servisin kapısına gittiğimde kilometrem tam 999 idi..istesem ayarlamazdım..ama fotoğrafını cekmek aklıma gelmedi işte
dönüşte bolaman virajlarından geldim..yalıköyde bir çay bahçesi.güzel manzarası var..
bolamandan gelirken "yason kilisesi" tabelası gördüm ve saptım..çok güzel bir yer..
eve geldim.
100 KM'de 2,99 LT yaktım..
2,99lt x 4,36 TL = 13 kuruş..cbr125 ile 12 kuruş yakıyordum
Youtube: YOL AVCISI
Maşallah iyi yol yapmışsın fotoğraflarda güzel ama yanlız motor olmuyor makinayı kur motorun yanında sende çık hoşçakal
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
resimler iyi hoş güzelde bi eksiklik var.. sen tüm bu gezi boyunca hiç yemek yemedin mi ? yediğin yemeği fotoğraflamak adettendir bilmezmisin a canım..
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Bunlar da güzel Fotoğraflar
Yeter Yeter , az ve özzzzzzzzzzz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
rodaj da kutlanırmı yahu
Alper abi ise kutlanır.
Rodajın hayırlı olsun... Gezi planları yapmaya başlamışsındır şimdi haftaya nereye gidiyoruz?
Motoru KM Yapayi Çıkmaz o
Ne de olsa 12ooo bakımı yine Samsun da olacak
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bakıma gitmesi için km yapması lazım di mi Doğan
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
ALPer ; Motorunu özlemişsindir
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Allah nasip ederse başta sen olmak üzere, Xahmet, ve cakalazla uzun bir tur yapmak isterim.. Xahmedin dediği doğru, yemek fotoğrafı koymak adettendir , hiçdeğilse garsona verirdin fotoğraf makinasını hem sen hemde yemek çıkardı hoşçakal arkadaşlara selam
---------- Post added at 02:05 ---------- Previous post was at 01:53 ----------
Size küçük bir sır veriyim ..! sevgili arkadaşlar motorunuz ne kadar güzel olursa olsun ,arkasındaki fon ;( yani fotoğraf çektiğiniz ortam ) pis ,çirkin,kötü ise motorunuzun güzelliğinden ziyade fotoğraf çektiğiniz ortam göze batar.. çimende,deniz kenarında yolda düzgün ortamda çekilen fotoğraflarda ise motosikletinizin güzelliği bir kat daha ortaya çıkar ( tabii fotoğraf çekiminde ışığa önem vermek kaydıyla ) motokurt
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Abi Otopark böyle. Yapacak birşey yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu pazar toplanalım mı? Olabildiğince kalabalık.toplanma kararı alırsak rotayı belirleriz...
Bu pazar büyük ihtimalle Piknik ızgara yapacağız Ardeşen mevkilerinde....
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Rota yok!O zaman daha kalabalık bir buluşma için haftayı bekleyeceğiz büyük ihtimal...
Şöyle büyük bir buluşma olsun.Uzak diyarlara gidip yeni yerler görelim. kendimi çokmu kaptırdım
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
gençlik ben yokum bu sefer. dağlar beni çağırıyo
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
@yusuf
Yusuf bu 1 hafta içinde 2. satışın. Hadi bakalım....
@alper orası benim hyosung 250 ile Çorum'a giderken mola verdigim yer. Gerçekten süper ötesi virajları vardı. Yolumu baya uzatmıştı ama degmişti.
beyler tam olarak nereye gidiliyor bu haftasonu bende eger boyle sahilde takilip daglara cikmayacaksaniz katilmak istiyorum
duzde surerim gibi ama virajli dag yollarina dayanmaz benim bilek ozellikle asagiya inerken
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)