ben gözümü batıya diktim..batılılaşacağım bu yaz
ordu samsun sinop...amasraya kadar yolu var..
ben gözümü batıya diktim..batılılaşacağım bu yaz
ordu samsun sinop...amasraya kadar yolu var..
Youtube: YOL AVCISI
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
beyler yarın hava yağmazsa Rize Andon ılıcasına gideceğiz.yarın haberleşeceğiz. görüşmek üzere
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
2 saat içerisinde ANDON Yoluna koyuluyoruz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Samsun Motosiklet Festivali bu yıl 8-9-10 Haziran'da yapılacak..
benzin parası olmayanlar şimdiden biriktirmeye başlasınlar..
sonra demeyin param yok, çok yakayy, balatam bitti, zincirim atti, bakıma soktum, grenajı söktüm parça bekliyorum bilmem ne...
gerçi derseniz diyin banane..ben gidecem nasıl olsa..haber vereyim dedim tarihi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
birde bu var..
ikisine de gidelim. ama çok yakaayi(bu Doğan içindi sanırım)
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
R1 'de cok yakayı terimini fazla kullanmıyorum
Toplu gezi olursa hemen heryere gelirim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
uthec samsundaki motosiklet festivaline kesin gidiyoruz orda bizi bi sürpriz bekliyo olacak
artvindeki festival'e gidilir ama benim bildiğim ağırlıklı cross grubu olacak.. o zamana kadar bi cross alırım herhalde...
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Ahmet ; Sen ve Ben Artvin'e gidemeyiz Bizim motorlara ters oralar
Ama benim CUP 'um var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
1 hafta önce siparişini verdigim bazı parçalar(egsantrik gergisi ve zinciri)normal şartlarda 1-2 haziran gibi gelecek. Onlar gelirse ve ismail ustayı kısa sürede takmaya ikna edebilirsek Samsun'a gelirim aksi halde Artin ve Batum festivallerinde görüşürüz.
Doğan; artvine ben geliyorum canım ama racingle değil tabiki.. Crossla geliyorum..
En olmadı alırım bi mondial ya da vespa.. tın tın gelirim
ama cross %90 okey gibi.. 450 cc
---
gökhan, merak ettiğim bişe var bu motoru aldığından beri habire harcıyon toplamda kaç paraya geldi onu merak ediyorum..
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Yusuf'u bilemem ama doğan-gökhan ve ahmet yukarıda saydıgım sebeplerden dolayı kesin gelmeyecekler samsuna..iddiaya giren var mı :D
yarın sabah 6-7 gibi yolcuyum inşallah samsuna..
UTHEC'ciğim; Sen motora bakım yaptıracaksın diye ; Birimiz neden seninle gelsin
Toplu bir gezi olsa her türlü gelirim ki haftada 4 veya 5 kez TRabzon'a gelen birisiyim
O kadar yol gelemem; Motorum KM'si artıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
alper abi güle güle git gel
Samsun festivaline gidilirdi ama festivalin tam ortasında 9haziranda amcamın düğünü var(yaşı 32) ama 10haziran sabahı basıp gelebilirim
Sağ Salim gittin geldin kardeşim...
Motorunun Rodajı Hayırlı uğurlu olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)