Tabi ki de Ahmet'im tatlı olmazsa olmaz zaten. Ben bol alırım 3 seferlik yeriz olmaz mı? Yok ben her defasında gelirim dersen 3 sefer de yeriz sıkıntı yok. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:34 ----------
Evet fatih. Pİaggio benim, Fazer da 5 gün öncesine kadar benimdi. Şimdi hayırlısıyla Tdm'lendik.
Bir gün 4 teker istersem bir motor daha alırım.
bugün pazar, hava güzel, güneş ykaıyo gibi bişe ve benim motosikletim yooooooooooooooooookkkkk...
buhranlardayım, sıkıntılardayım, bunalımlardayım, yar bana bir eğlence.....
en yakın zamanda bu motor işini halletmem gerekiyor....
not: motoru sattığımı 1000 değil milyon kez pişmanım
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Ahmet kardeş senin adına çok üzüldüm kendi adıma çok mutlu oldum
Karadeniz de yollar hiç bu kadar güzel görünmüyordu taki motor üstünde gidinceye kadar :D
Gerçekten bambaşka bir dünya, anlatılmaz yaşanırmış, benim bu duyguyu yaşamama vesile olduğun için çok teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Cakalaz kardeş, kusura bakma adını bilmediğim için bu şekilde hitap ediyorum.
Kardeş seninle tanışmak isterim, Ahmet tanıştırır diye umutla bekledim ama bu gidişle sadece beklicem gibi görünüyor
Bildiğim kadarıyla aldığım motorun önceki sahibi olman ve aynı zamanda ekibe katılmak adına tanışmayı isterim, tabi senin içinde bir sakıncası yoksa?
Ne demek gelip geçerken, hep beraber güzel bir tur da ayarlarız.
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
Ahmet'im ben sana söyledim. Makine 2 tane istediğini al gel diye. Çatlatmak gibi olsun da bir daha ki teklifimizde olayı ciddiye al sen de. Uzun göl harikaydı Ahmet'im. Fotografları facebook'a attım bakarsın artık
Bir gün 4 teker istersem bir motor daha alırım.
@ COUNSELOR ;
Kardeşim Rize'deyim ben :
İstediğin zaman gelebilirsin ziyaretime
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Mutlu senin makina dogandaki hali. Kendisiyle baya bir yol yapmıştık. Sarp tarafına gelirsen çekinmene gerek yok. Alet gide gele yolu ezberledi.Trabzon'da çalıştır kendisi Sarp'ı bulur Nerdeyse her hafta sonu ya Trabzon ya Sarp tarafına gider gelirdik
0544 789 77 77 Bu numaradan dene canım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Denizcim yeni motorun hayırlı olsun..grupta büyük değişimler oldu bu kış..havalar da ısınıyor..topluca "değişim gezisi" yapabiliriz..
Youtube: YOL AVCISI
Eyvallah Gökhan, bu motoru almamdaki en büyük sebep de buydu zaten malum süren acemi, en azından giden işi bilsin
Aslında havanın güzel olduğu bir hafta sonu, UTHEC'in de dediği gibi güzel bir tanışma gezisi düzenleyebiliriz...
Bugün kaçamak yapmak isteyen var ise;
Benim Canavar Dısarıda bekliyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hadi atla gel bizim buraya, arkana bineyim
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Alper ben gelemeyrim; sen bi koşu Samsun yap da gel kanka
Benim Lastik bitti
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)