Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Yahu doğan hep aynı resimler be kanka
Biraz farklı bişe yapsan diyorum hani ?
Hep aynı yerler, hep aynı yol, hep aynı motor ve hep aynı sen
Değiştirrrrrr
Aynen Ahmet. En son konuştugumuzda da hatırlarsan bende bu durumdan şikayetçiydim. Bu motorlar bizde oldugu sürece bu güzergaha mahkumuz. Git Forum'a gel Sarp'a. Olm aklını kullan motor alırken enduromsu birşeyler tercih et. Asfalt asfalt bi yere kadar.
Vallaha kardeşlerim Ben memnunum; aynı güzergah olsa dahi, Motorum beni tatmin ediyor...
Diğer tarzlarla yol yapacaksınız güya; cok merak ediyorum benden farklı yerlere mi gideceksiniz
Senede bir veya 2 kez uzun yola cıkarsınız, ki ona ben de kendi motorumla rahatlıkla katılabilirim
Biraz daha gerçekçi olmalısınız bence
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ulen touring demiyoruz enduro diyoruz enduro. Yani hem arazi hemde yol için optımum düzeyde olabilen motorlardan bahsediyoruz. (xt660 gibi). Bu tarz motarla sahil yolundan çıkıp iç kesimlere gidebilirsin. Ki, olay sadece yol sorunu degil. Tek silindir makina ile düşük hızlarda iç kesimlere rahatlıkla gidebiliriz ama 4 silindir makinada özellikle racinglerde hararet sorunu oluyor. Hadi iç kesimleride geçtim ulen hararet yapıyo diye Trabzon merkezde dahi turlayamıyorsun
slm millet beşikdüzülü bir kardeşiniz olarak
burda sizleri faal görebilmek sevindirici
kısmet olursa bu yaz haziran başı gibi
4 bölgeyi gezmeyi düşünüyoruz
en sonda artvin üzerinden karadeniz sahilden
istanbula dönüş yapacaz
TRABZON : 4 banka soyguncusunun ağır silahlarla girdiği bankada, 28 silahlı banka müşterisiyle çatışmaya girdiği yerdir.
Ve fazer satılır... Kaldık bizim maxi Ziya'ya.
Bir gün 4 teker istersem bir motor daha alırım.
Dogan zaten sorun o. Motor şehir içine girdiginde yoruluyo, yıpranıyo
Ahmet bukadar muhalefetten sonra Dogan'la 1-2 hafta buluşmamak lazım. Malum şiddete başvurabilir
sabret Deniz'im seninle birlikte alacaz makinalarımızı
@Gökhan, aslında çako bizim ne demek istediğimizi çok iyi anlıyo ama haksız olsa bile ben haklıyım, ben asfaltçıyım demek istiyor sen ben yusuf uthec hep beraber dağlara bayırlara çıkıp keyif yaptığımızda bakalım bunları söliyebilecek mi
Aslında bizim Doğan'ın içinde haşin bi endurocu var.. Dışarı vurması gerekiyo ama gururuna yediremiyo asfalt çocuğu
Aynen aynen. Yoksa kendide gidebilecegi yerlerin kısıtlı olmasından şikayetçi. Giderken bir gözünün hararet göstergesinde olması eminim onuda rahatsız ediyordur ama itiraf edemiyor.
Yok şu motorun işleri bitsin uygun bir fiyattan ilanı verecegim. Satılırsa XT660R.
Gerekirse Ek bir motor daha alırım
CEkerim bi GS650 veririrm ayarı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hee bak o olabilir
ahıskalıoğlu'nu geçtin deniz abi
Darısı motosikletsiz dostlarımızın başına
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle..
Haaa unutmadan hatırlatayım 3 motosikler alım satımı yaptığını göre 3 çeşit tatlı yicez demektir... Senden haber bekliyoruz.
Not: Tatlıları söylemeden 2-3 saat önce haber etki aç geleyim aç karnına tatlı daha bi güzel oluyo
Tekrar hayırlı olsun kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)