Arkadaşlar reflektörlü yelek isteyen şu konuya göz atsın.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...steyenler.html
Bu arada yelekler sınırlı sayıda.Alma düşüncesi olan varsa elini biraz çabuk tutsun
Arkadaşlar reflektörlü yelek isteyen şu konuya göz atsın.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...steyenler.html
Bu arada yelekler sınırlı sayıda.Alma düşüncesi olan varsa elini biraz çabuk tutsun
Kızım ve motoru
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Vaay kızın supermoto'cu olmuş Ahmet. Seni racing'cilere kaptırdık ama inş. kızın dogru bulup racinglerden uzak duracak
gökhan valla acayip şaşırdım. diceksin ki neye şaşırdın.. bizim zeynep (kızım) scooter i ilk alıp denediğinde dedimki içimden süremez veya ne bilim düşer vs...
resimde görünen yer kayınvaldiemin evi. kocaman bi salonu var. bir sürat yapıyor, bir viraj yapıyo aklın hayalin durur daha 3,5 yaşında be
of'ta lahmacun keyfi, ardından sürmene serender'de çay keyfi ve safkan sürattttttt ))))
Cakalaz'sız kısa süreli bir Rize turlaması
Youtube: YOL AVCISI
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Trabzon MT. Haftalardır soğuktan dolayı ses soluk yok.tamam hava soğukta, hiçmi sürmüyorsunuz şu motorları bu pazar hava iyi gibi.buluşalım ne dersiniz?!? Hatta Rize MT buraya gelsin Olmadı biz oraya gidelim.Yada evlerimizde küsküs oturalım...
merhabalar bende aranıza yeni katıldım
hakaten ya, havanın uygun olmayışı ve bazen de işimizin çııkması sebebiyle hiç buluşamıyoruz.ama buluşursak ortada buluşalım
---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:03 ----------
hoşgeldiniz. motorunuz var mı, gezilere katılmayı düşünüyomusunuz, düşünüyosanız Trabzon ve Rize MT başlıklarını takip ediniz.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Eyy Trabzon MT ve Rize MT ahalisi
Motorumu satmış bulunmaktayım.. Şu anda yeni motor arayışındayım Bir müddet gezilerinize katılamayacağım... Eğer arkasına almak isteyen gönüllü arkadaşlarımız var ise her türlü teklife açığım
Merhaba Arkadaşlar, KARADENİZ fırtınasına katılmaya geldim...
Ahmet seninle birlikte geziye katılma şerefine ben nail olmak isterim ama sen ne düşünürsün bu konuda onu bilemem
Arkadaşlar yıllık izin tarihim onaylanırsa 1 Temmuz pazar gecesi Trabzona doğru yola çıkacağım. Yazın görüşmek üzere diyelim
[B][COLOR="Red"]...::: Günahkâr Sokakların Tövbekâr Delikanlısı :::... [/COLOR][/B]
selam arkadaşlar. önümüzdeki çarşamba günübirlik trabzon'a geleceğim sanırım bir iş için
CBF 150-->CBF 250-->CBF 500-->CBF 600-->...?
XAhmetciğim uzun zamadır bakıyorum sesin soluğun çıkmıyordu ,demek motoru satmış sın .! hayırlısı olsun .. Nasıl bir motor almayı düşünüyorsun ? havalar ısınana kadar gönlüne göre bir motor alırsın inşallah
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)