Hey gidi Ahmet. Sana zamanında bırak enduroyu crosu, naked touring bile aldıramıyorduk. Tutturmuşsun bir racing Noldu şimdi
Hey gidi Ahmet. Sana zamanında bırak enduroyu crosu, naked touring bile aldıramıyorduk. Tutturmuşsun bir racing Noldu şimdi
iyide hacı 600f i satmıyorum ki. bkz: motora bakmaya gelmişler adamlar giresundan ta yomraya bizim buraya... satmadım motoru..
cross bi nevi beleşe gelecek hacı.. bi ara anlatırım size işin detayını.
la uthec seni bulacammmmmmm......
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
ya X Ahmet bırak bu işleri..motora bakmaya gelmişlermişmiş...cross alacakmışmış..bedavaya gelecekmişmiş..
Youtube: YOL AVCISI
Trabzon ekibi ve rize ekibi olarak bu pazar buluşalım. buluşma yeri Rize merkez veya Of olabilir. sesimi duyan var mııııııı,
cakalaz, elint, Xetanor, uthec,reis007, başka kim vardı ya, Osman vardı bir de.hatırladığım hatırlayamadığım herkes el kardırsın
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
haftasonu Vakfıkebir'e gelin pide ısmarlayayım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Osman elini kırmış gelemez bir süre..
bende rodajdayım size ayak uyduramam..
Gökhanın gözünden: olur gidebiliriz(doğrumu dur Gökhan?)
Doğanın gözünde: iki dakikalık yer, hava güneşli olursa, yol kuru olursa ve hava soğuk olmazsa gelirim
benim gözümden: taaaaaaaaaaaaa Vakfıkebir. ama pide için gidilir
bu arada Osman kaza mı yaptı noldu, bir de motorun hayırlı olsun. rodajda 80-90 yapmıyo mu ki. aheste aheste gideriz yav nolacak. doğanla gökhan bize ayak uydururlar
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
uthec, doyurabilecenmi olum bizi
eğer vakfıkebire gidersek 11 gibi çıkmalısınız rize ekibi.. yoksa akşam buz yapar demedi demeyin... nerden mi biliyorum. ? çünkü birazdan şiddetli kar yağışı başlayacak, kar bulutları çok yakın ama yarın hava açık.. haydi hayırlısı
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Gençler ,
Ne bu havada ; bu sogukta, bu ıslak yollarda, hem üşüyemem, hem de motorumu kirletemem
Size iyi eğlenceler dilerim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-Sosyete Osman kayak yaparken kırmış elini..
-Doğan hayatta gelmez Vakfıkebir'e..çok yakayyi kanki :D
-Doğan gelmezse GÖkhan da gelmez..
-Ahmette İLhan gelmezse gelmez..
-İlhanda hoca olmazsa gelmez..
-Hoca da asfaltta gezmez..
-Sen de rizeden Trabzona yalnız gelmezsin Yusuf..
-Mustafa da Trabzondan vAKFIKEBİRE yalnız gelmez..
-bende rodajdayım 70-80 arası Rizeye gelemem..
o halde x nedir?
Mustafacım mesajına cvp yazamıyorum kusura bakma
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Yorumlar süper çıkan sonuç : x=bu gezinin olma ihtimali %0 dır. limx->oo 1/x yani. sonuç=0
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
abi biz Aydere çıkmayı düşünüyoz kaldığım arkadaşla.poşetle kayacağız. yarın hava on numara Allahın izniyle. sen de gel istiyosan.Vakfıkebir beraber gidilmezse güzel olmaz bence. hem çok uzak. rize ekibinden kimse gelmiyor. sen Ardeşene gelebilin mi
alper olm sosyete olsak gidip yeti gibi snowboard yapmazdik elimizi belimizide kirmazdik (tin tin tin kayak yapardik yasli teyzelergibi )
bizimkisi sporcu ruhlu olma ama yeterince altyapi hazirlamadan dagdan assagi kendimi sali vermem bileklik olsaydi hicbirsey olmaya bilirdi full koruma butun sporlarda sart ama olaylar cok
karmasik gelisti ben nasil erzuma gittim bilegimi kirdim okulu uzattim hicbirseyden haberim yok aniden belalar ust uste geldi genede allah hepimizi beterinden korusun
bir iki ay motor yok ne yazikki size iyi gezmeler gerci alperin kuantum teoremine gore sizin bulusma olasiliginiz sifir bu aralar
vakfıkebir 59 km bana.ama ayder 174 km sen şimdi gelemiyormusun buraya? onu söyle de ben ona göre plan yapayım
bu arada kuantum teoremini evirip çevirip zorla 1 buldum onuda çürüttünüz
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
ya bana da çok uzak geliyo açıkçası. bu buluşma işini biz topluca başka bir zaman ayarlayalım. yollarda karlar bi erisin.o zaman topluca buluşuruz. biz yarın Aydere çıkmayı düşünüyoruz arkadaşla. sana iyi eğlenceler. kusura bakma ya, sana da mahcup oldum.
memleketimin güzel insanları cümleten selamun aleyküm tekeriniz düz bassın.
biz aydere, ardeşene, sarpa giderken çok uzak diyor muyduk Yusuf..DİYOR MUYDUK!!
-aleykumselam oğuzhan..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)