harika olur abicim fakat sahil kenarında soğuk yemeden birşeyler ayarlayalım. Ben yarın hatuna vitesli motor öğretecem öyle olmasaydı yarın yapalım diyecektim ama ne zamandır güneşli bir gün arıyorduk bakalım hayırlısı.Bir aktivite olursa bir mesaj atın yinede bakarsın kopuveririz.
Bir gün 4 teker istersem bir motor daha alırım.
son durum: ve artık motor tamamen yatışa geçer
işlerin aşırı yoğunluğu ve havaların müthiş soğuk olması sebebiyle motoru dün akşam inzivaya çektim.
birilerinin tatlı su motorcusu dediğini duyuyor gibiyim kusura bakmayın valla sorumluluklarım var
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Bende bakım zamanının gelmesi+ lastiklerin tehlike çanlarını çalması nedeniyle motoru kış uykusuna yatırdım. Bakımlar için gerekli parçaların toplanması (bir çogu tamam)ve lastik alımına kadar kendileri garajda takılacak artık
Ahmet o lastik konusu aklında olsun. Düzgün bir lastik gelirse alalım.
fazer oğuzda lastik var ama durumunu bilmiyorum
Ahmet'im reklam yapmışsın bizim hocayı. Aman faydamız dokunsun da nasıl olduğu önemli değil. Sen memnun musun?
Bir gün 4 teker istersem bir motor daha alırım.
neeee! kış uykusumu kış mış dinlemiyorum sürüyorum yaza kadar iyice tecrübe edinirim.belli mi olur belki gt650 alırım
Ben de arka balatamı aldım
PLakalığı da sipariş verdim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)