ben de çok fena ıslandım..motorla ilk gezim ıslak oldu..
motorların renk uyumuda çok güzel oldu
Youtube: YOL AVCISI
XAhmet valla sen bir ömürsün inanırmısın, bende az önce alperin fotoğrafına baktığımda saçların bir bölümünün seyrekleştiğini yani eli kulağında olduğunu farketmiştim. Ama hiç bahsetmiyecektim , senin yazıyıda okuyunca pes yani....! kankası gördüğünü söylemiş bari bende altını çiziyim dedim. Gerçi Alper böyle konuları dert etmez hatta erkeğin makbul olanı kel olanı derler biliyorsunuz bir çin atasözü derki "akıl kelden, benzin shell den alınır .. Motor hayırlı uğurlu ,herşey gönlünüzce olsun
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
dün akşamdan kareler
bu arada ben hiç ıslanmadım
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
motorları güzel sıralamışsınız, bu arada hepsi yakışıklı duruyor maşallah biz de arada sırada toplanıp çay felan içiyoruz adapazarındaki arkadaşlarla hatta bugün mangal felan yapıcaz diyolardı ama iş sebebiyle ben gidemedim ne yaptılar haberim yok. işin içine motorlar girince daha bi zevkli oluyor her faaliyet vesselam
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
soldan itibaren motorlar büyükten küçüğe doğru dizilmiş
1000, 600, 250, 150, 125
Bu trabzonlular hep racingcimidir arkadas? ne kadar tanıdıysam ve bu forumlarda gördüklerimde hep racing şu koca karadenizde bi chopper kullanan ben miyim yahu?
Ahmet cumartesi günü Trabzon'da bi motosikleti benimkine benzeten olmuş.(bordoymuş) Yavaş yavaş gidiyordu diyorlar. E o şahıs ben olmadıgıma göre senin olabiliten nedir?
Rize'den touring var kabul görür mü?
Bir ara Trabzon'da ki buluşmalara katılırsan cruiser nasıl birşey görmüş oluruz. Cruiser seside bir başka olur beaa. Paat, paat,pat,pat
Gökhancığım benim olabilitem imkansız Benim Caroline'mi trafiğe çıkarmıyorum bu aralar biliysin Akçaabat ta bi tane bordo transalp var. Hatta biz ona uçan transalp diyoruz Uçan transalp mevzusunu alpere sor daha detaylı anlatır sana
Ben değildim yani
@barış52 - gezilerimize seni de bekliyoruz racing ci olduğumuza bakma sen 120 yi yukarı gemiyoruz çoğunlukla ama yeri gelince Allah ne verdiyse diyoruz ve köklüyoruz. Bkz: cakalaz - 279 , xetanor - 266, uthec 122
inşallah. takip edicem buluşmalarınızı buradan paylaşıyosanız artık yazın müsait olursam katılmaya çalışırım ama sölim motor harley benim üzerinde de screaming eagle egzoz var bastırırım sesinizi ona göre sora sıkıntı cıkmasın :p 120 seyir uyar bana ama üstü sıkıntı. malum titresim gıdıklanma yapmaya başlıyor
Hepimizin katıldıgı bir buluşmada kulak tıkacı şart.Nerdeyse hiçbirimizde orjinal egsoz yok
buluşma anını düşünemiyorum. hatta forumun kapalı otoparkına toplu olarak girdiğimizde nasıl bir gürültü çıkacağını tahmin bile edemiyorum. Şaka bi yana Gökhan'ın dediği gibi topluca uzun sürüş yaparsak kulak tıkacı kesinlikle şart :D
Gökhaaaan Pazar günü ayderde katliam olmuş
şambiyelciler ortalığı kırıp geçirmiş, ambulansların biri gidip diğeri geliyomuş
4-5 kişi sakatkanmış, sonrasında jandarma tüm şambiyelleri toplamış le
biz ucuz atlattık desene, iyiki gitmemişiz
benimki racing değil.eski motorum racing idi.bu sport touring :D
Youtube: YOL AVCISI
Evet Ahmet bilgim var. E burda okadar boşuna yazmadık "ilk önce otomobil lastigi ile başlayıp sonra kamyon ,traktör lastigi şeklinde gidilmesi gerekiyor" diye Gittiler tecrübesiz elemanlar aldılar kamyon lastigini sonra böyle teker teker patladılar işte...
Durum ancak bukadar güzel izah edilir.
---------- Post added at 03:41 ---------- Previous post was at 03:27 ----------
Birde motora tehlikeli derler Jandarma olayla ilgili galiba şöyle bir zabıt tutmuştur; Motorsuz , tekerleksiz fakat tekerlek gibi , direksiyonsuz, sürücü ehliyetlerinin ne olması gerektiği, statüleri tesbit edilemiyen araçlar ve sürücüleri müşaade altına alınmıştır.
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Beyler bu hafta sonu güneşli görünüyor
haftasonunu beklemeden cıkarım; cıldırıyorum
Samsun'a gidicem motor ile
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
samsuna değilde giresuna kadar gidilebilir, lakin ben lastiklere plastikcırt kelepçe takıp zigana dağına çıkmayı planlıyordum
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)