X Ahmet bak plaka tamam, otobüs işide tamam mış; Onu bunu bilmem yaza her ikinizde en az bir haftalık tatil planı ve hazırlığı şimdiden yapı. İşlerinizi ona göre ayarlayın ... Gerçi Alperle benim yakıt sorunu gibi bir sorunumuz olacağını zannetmiyorum. 650 lik 1000 lik motoru olan arkadaşlar düşünsün biz tek silindirciyiz motoru yıkayıp silip üstünde fotoraf çekilmek için almadık " Geziyorum ; o halde teksilindirciyim " diyenlerdeniz İkinizide öptüm sevgili yeğenlerim herşey ama herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın...
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Oh oh, iyi iyi,mismis. Alıyon sonunda.bak gökhan abiye atıfta bulunuyordun yazın 6 ay motorsuz kaldı diye.bende diyodum ahanda alper abide yaza kadar motorsuz. Ama ne görelim trabzona cbr'ı ilk getirecek insan uthec ve motorcu ruhu yollara geri döner neyse abi uzatmıyalım nasipse cumartesi görüşürüz
aynen abi.sloganımız bu..geziyoruz; o halde tek silindir! :D
Erhan abi senin şu çanta demirinin yakından fotoğraflarını çekebilir misin yarın veya müsait oldugunda zahmet olmazsa..baglantı noktalarını falan..nasıl görünüyor nereden baglanıyor görmek isterim..birde ne kadara yaptırdın o demiri?
ben motorsuz kalmam Mustafacım..kalsam bile yazın kalmam )
Youtube: YOL AVCISI
şambiyel şovumuz şimdilik bir dahaki haftaya ertelenmiştir.
sebep 1: Uthec'in hastalığı
sebep 2: Cakalaz'ın pist eğitimi
haftaya görüşmek üzere...
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
pist mi? ne pisti? pist ne arar la Karadeniz'de
beyler ben geleyim ondan sonra gideriz yav kaymaya.karda sucuk.sonra da kaplıca. ohh.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Eyy Trabzon ve Rize ahalisi bizim uthec'i bu akşam istanbul'a uğurluyoruz.. Yeni motorunu alacak ve aynı gün dönüş yapacak. Dönüş esnasında kamyonla ve 2 kamyoncu ile birlikte dönecek Kendisine Trabzon MT olarak hayırlı gidip gelmeler diliyoruz
Gelince ıslatma partisi yapılacaktır. Yer mekan ve zaman bilgisini öğrenmek için bizi takip edin
kamyoncu demesen olmuyor dimi :D
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Son Dakika : Bizim Uthec Alperciğimiz şu anda İstanbul'da motosikletinin yanında. Motosikletin aynaları montaj yapılıyor. Akü şarj oluyor Akşama doğru 2 kamyoncu cici arkadaşla yola çıkacaklar :D
ben ettim sen etme alper abi, yapma bunu kendine,kamyoncuyla (hemde 2 kişi) yolculuk ya-pıl-maz garaambar gamyoncular derneğinde dikkat et ve sakın uyuma
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
hayırlı olsun uthec kazasız sürüşler. darısı başama
kırkından sonra azanı
Alper gelince; Artık Ahmet'e sarmaya baslar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
oLum Git Sıfır takım lastik al kullansana
Bu arada bence de bolbol gezecek motorla Sana pis hava yapacak
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Az önce görüştüm, geçenki fiyattan lastik yok. Hani meşhur bir söz varya" geçti borun pazarı..." Çare yok 800-900 TL verip bir takım lastik alacaksın.
Sıradaki parça sana gelsin Ahmet'im
Hande Yener/ACI VERİYOR
iki tane yatak vardı..birine yattım uyudum sabah kadar :D
çok teşekkür edeirm..daha iyisi senın olur inşallah
korkma la..daha 2000 km'lik vaktin var..o zamana lastik alırsın :D
hacı bu motor dehşet birşey..sende sat bundan al..yemişim r1 i
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)