Trabzon'da yapılan motosiklet tanıtım fuarı etkinliğinden sonra alper'le yaptığımız zıpırlıklar'dan enstantaneler..
Pocket ALper
Gaz yemiyooo..
Pocket Ahmet
Derneğimizden kareler
Motofon
Sehpa görüntülü depo
Pocket bike hırsızı
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
ahmetçim sen ne alırsan al ben senı cbr ile döverim :D:D:D
Youtube: YOL AVCISI
Ahmet ciğim sen nasıl 'gülüyorsun' avatarındaki resimde hergün kan ağlıyorsun: Seni bırak bizde o resmi her gün göre göre içimiz kanağladı , halbuki o çok sevdiğin motorunla çekilmiş güleç yüzlü resimlerinden birini orya koysan işte o zaman, Alper'e güldüğüne inanacağım ( ama şunuda eklemeden edemiyeceğim: Senin motorun binlik değilde ,3000 dahi olsa CBR 250 R li Alperi geçemezsin . Bunuda bir kenara not al ) 'gözyaşına ayyıldız zaten yakışmıyor ' ..... Hoşçakal sevgili genç kardeşim Herşey gönlünce olsun.....
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
sen yolda tın tın giderken yanından bıvvvvvvvv diye geçeceğim zamanı iple çekiyorum
erhan abi o resim benim için çok şeyi ifade ediyor o yüzden değişemeyeceğim kusura bakma ama senin için geçici olarak bir müddet değişebilirim
trabzon son hava durumu : yükseklerde kar yağışı etkisini devam ettiriyor, sahil kesimlerinde ise su ile karışık kar yağışı mevcut yakında beyazlara bürünebiliriz... motorları hazırlayın karda buzda drift yapacaz
Trabzon'u bırakında bir ara ayder'e çıkalım. 70 cm kar ve kaplıca var .Mangal kayak gibi aktivitelerden sonra buz tutmuş bir halde o kaplıcanın sıcak suyuna girmek hiç fena olmaz sanırım.
Bu arada araba lazım. Yollar her ne kadar silinmiş olsada motorla çıkacak kadar degil. Araba bulun gidelim. Mangal ve malzemesi benden. Hafta sonu çıkalım
kayak
altımıza naylon poşetler koyup öyle kayacaz dimi süper olur la
ben doğanın arkasına binerim ama başka kaymam yoksa :D
burayı organize ederim ben no problem
gelecek olan varsa burdan ben gelecem desin yeter
Poşet şambiyel gibi alternatif kayma araçlarını deneyebiliriz tabi. Düşünüyorumda şöyle agız tadıyla kaymayalı rahat bi 10 yıl oldu. Süper olur
Bu arada cumaya kadar kar yagışlı görünüyor ama cumartesi pazar parçalı bulutlu diyor. Yani karın erimesi gibi bir durum söz konusu. Bu nedenle bu işi cumartesi günü yapsak iyi olur. Pazar günü kar yerine yeşil çimleri veya sulu karı bulabiliriz.
cumartesi günü iyi olur hatta orda da kalınabilir diye düşünüyorum. hatta bu işi biraz ileriye götürüp kamp çadırlarımızı yanımıza alıp o soğuk havada çadır kuralım derim ben
akşam ateş yakıp ateşin başında daire şeklinde otururuz, çakonun maceralarını dinleriz, avealıyı anlatır bize, ben size korku hikayeleri anlatırım, alper yanmakta olan ateşi körükler ve sosisleri şişe takıp pişirir, osman'a yeni motor aldırmak için ikna etme çalışmaları yaparız gökhan ise motosiklet kullanmanın kurallarını anlatır, grup sürüşlerinden bahseder, fermuar düzeni, sıralı düzen falan filan :D
şaka bi yana süper olur la
Örnek kayak(şambiyel bulmaya bakın)
http://www.youtube.com/watch?v=VGyB0OM-1_I
Ahmet şu ateş olayı gerçekten güzel olur ah bide gecenin o sogugu olmasa. Gece sıcaklık 0 dereceyi görür.
Aklımızda olsun, kışı çıkalım havalar biraz ısınsın o planı hayata geçirelim Bu arada Alper'le Osman'la görüştün mü?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)