Ahmetcim fotograflardaki göbek detayım da atlanmamış ellerine sağlık.
Ahmetcim fotograflardaki göbek detayım da atlanmamış ellerine sağlık.
Bir gün 4 teker istersem bir motor daha alırım.
Ahmet'cim daha daha da geliştirmekteyim. Artık es geçmek imkansız. Bu arada gitar tamamdır. Uygun olduğunda haberleşelim.
Bir gün 4 teker istersem bir motor daha alırım.
cako kac model motor 04-08 arasi ayni kasaydi sanirim r1
motor hakkindaki izlenimlerini anlatirsan seviniriz f den sonra 600 rr yerine direk 1000 lik almak nasil oldu onceki yorumlarina gore
f ivme bakimindan rr dan cok geride demistin 1000 lige gore duruyor gibidir herhalde kalkista
bide 6. vites 4000 devirde falan 110 km yaparsin grup gezileri acisindan binlige nasil bakiyorsun bizle gezmeye kalksan sikintidan patlarmisin
eksozu orjinal sanirim ses konusunda alt devirlerde ve ust devirlerde nasil motor sorularim simdilik bu kadar ama gercekten merak ettigim cok sey var binlikler hakkinda
cevaplarsan cok sevinirim
R1 ; Gidişi kullanımı cok rahat bir motor.
Hız olarak F ten sonra 2.5 kat daha seri diyebilirim
Fakat Beni zorlamıyor, herhalde gücü kontrol edebildiğim içindir...
İvmeleme Oldukca tatminkar ki zaten daha hızlısının olduğunu sanmıyorum Yalnız bana yetmemeye basladı
6. vites, 5000 Devrin altına düşmemeye özen gösteriyorum.Malum düşük devir motor ömrünü zedeliyor 6. Vites, 6000 devirde 140 ile gidiyor...
Egzozu orjinal fakat içi yapılı durumda. İnanılmaz tok bir sesi var; ilk kez böyle bir ses duyuyorum, duyan herkes de hayran kalıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Öyle mi olmus
OLum 3 Yasındaki bile inanmaz bunlara ; geç o işleri
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Az önce askerdeki çılgın kroscumuz yusuf aradı.İstanbul'daymış ve askerligin bitmesine 18 gün kaldı hazır edin kendinizi gezilere diyor Hepinize çok selamı var...
O dağlara cıkar ; biz asfaltta bekleriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
beyler aslında basit bi 125 lik cross alabiliriz diye düşünüyorum.. ucuz yollu.. sadece dağ gezileri amaçlı kullanabileceğimiz cross makine alalım yaza doğru...
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Ben cok düşündüm fakat yine de en az 2ooo lirayı gözden cıkarmak gerekiyor
Kumarda para kazanırsam olabilir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kumar parası ile motor alırsan soluğu ya gafullukta alırsın... veya gidon kopar yüzü goba yere yapışırsın
zaaaa
---------- Post added at 02:23 ---------- Previous post was at 02:21 ----------
caroline ciğimin videosu
http://www.youtube.com/watch?v=54CFz...ature=youtu.be
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
bende gidiyorken kaydediyorsun sandım abicim ya sen şimdi niye beni eziyorsun
ayrıca bandit'te aragazı sesi daha güzel
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)