Teşekkürler xetanor
kırkından sonra azanı
Olağanüstü hava tahminlerime göre bu hafta sonu cumartesi & pazar hava açık ve güneşli olacak
Gezi planlarınızı yapın şimdiden...
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
trabzon - vakfıkebir - tirebolu - torul - zigana - trabzon
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
kabul edenler
kabul etmeyenler,
kabul edilmiştir
beyler hafta sonu yağmur geliyormuş... bkz:meteoroloji'nin sitesi - 5 günlük tahmin..
dün baktığımda güneşliydi bugün baktığımda yağmurlu gösteriyor.... yatmaya devammm.....
YBR 125 Arıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benim motorun garajı kayınvalidenin evinin altında. bi akşam oturuyorduk hep beraber hanım çoluk çocuk kayınvalide vs... bi baktım benim ufaklık kaskımı alıp gelmiş..
"baba bunun hali ne böyle, çok pis olmuş bu, baba niye kirletiyosun" diyerekten kaskı geldi önüme koydu sonra gitti bi bez aldı başladı o minicik elleriyle kaskı temizlemeye tabi temizlemeden önce üzerinde kalan sinekleri biraz temizledim tabi
Ahmet masallah kızın çok tatlıymış Eline kaskta yakışmış. 1-2 yıla Pocket Bike istemeye başlar artık
Bu arada ilk kask fotoğrafı bizim yandaki pidecide mi çekildi ?
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
evet kardeşim pidecide çekildi... ama benim kızın temizlediği sinekler o sinekler değil.. dönüş yolunda yapışan sinekleri temizliyor
---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:50 ----------
Allah razı olsun hocam.. cümlemizin...
evvet MT-trabzon pazar günü 18 derece sıcaklık var, bahane yok , gezi var gezi varrrrrrr
nice motorlu yıllara Trabzon
Youtube: YOL AVCISI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)