Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
36. sayfa BirinciBirinci ... 26343536373846 ... SonuncuSonuncu

[Trabzon - MT]

REKLAM ALANI
    reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    beğendiğin için sevindim psman abi. (ismini ilk önce yanlış yazdım sonra bi baktım ps-man daha iyi tanımlıyor değişmedim ) bu pazar gezecek motorcular aranıyorrrr

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Uzun bir süre olmayacak...
    pazar günü yağmur balkanlardan gelen soğuk havanın etkisi ile karla karışık yağmur beklenmektedir

gezi işi yaş gibi duruyor.... zaten bu aralar motora binesim yok.. biraz hevesim kaçtı gibi beyler..

du bakalım geçer zamanla diye düşünüyorum...
    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Bakın işte şöyle , fotoğraflarla şenlendirin Trabzon MT yi buarada fotoğraflar cep telefonuyla çekildiyse gerçekten harika , birde arkadaşlar yüzünüzü balaklavayla veya kaskla kapatarak değil gördüğümüz zaman tanıyacağımız şekilde fotoğraflarınızı korsanız çok memnun olurum herşey gönlünüzce olsun uşaklar hoşçakalın
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

Motosikleti
    zigana geçidi - karaca mağarası ve cami boğazı gezisinden kareler

geziyi detaylı olarak forumun gezi bölümünde anlatacağım. şimdilik resimlerle idare ediniz

uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    Alıntı reis007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

alper abi özledim vallahi seni
    al bizim x ahmeti gel canım vakfıkebire.. gezi yapmış olursunuz ;)

Alıntı KeoS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim tabanvaycilarda motorlansada soyle guzel bi bulusma yapsak
    az kaldı PS Osman bekle geliyorum.. tabanını vaylatacam senin. 125 likle tozumu yutuyordun 250 likle neler olacak sen düşün :D
    Youtube: YOL AVCISI

Motosikleti
    bu gezinin konusunu açta motoroada da koyayım ::D

özledim cıbırımı

kanatlı transalp

seviyorum lan bu uşağı

selimciğimi de özledim. uzun zamandır haber alamadım ondan

KeoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM EXC 300
    reis psman ii klavye oynu olmus o ve p nin yan yana olmasi ve anlam bakimindan

motorunuda acayip merak ettim rengi falan cok hos duruyor performansida 110 civarinda zorlanmadan uzun yola dayanabilecek duzeydeyse on numara motor

ahmet abi o kadar resim koyulurmu nettinya (bildigin gezi basligini oldu safya )

beni en gicik kaptigim olay olan coklu resim iceren mesajin hepsini alinti yapip sayfayi kota dusmani hale getirmem icin acayip kiskirttin

genede resimler icin cok tesekkurler bir tane super dogal pozumu yakalamissin bana caktirmadan cok hosuma gitti

simdi gec oldugundan arayamiyorum yarin oglen saatlerinde musait oldunda ararim

alper desene seninle ii hyo cbr karsilastirmasi yapacaz sana burdan rodaj avansi veriyorum 1000km açıl ben genede bulgaristan mevkiginde gecerim seni :D

Motosikleti

beni en gicik kaptigim olay olan coklu resim iceren mesajin hepsini alinti yapip sayfayi kota dusmani hale getirmem icin acayip kiskirttin

alper desene seninle ii hyo cbr karsilastirmasi yapacaz sana burdan rodaj avansi veriyorum 1000km açıl ben genede bulgaristan mevkiginde gecerim seni :D
    alıntı yapınca fotoğraflar link şeklinde görünür osmancım ;)

bana yetişemeyen motorla karşılaştırma yapmam ben

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    Alıntı uthec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al bizim x ahmeti gel canım vakfıkebire.. gezi yapmış olursunuz ;)
    alper abi bana her türlü uyar ama (xetanor say: bu haftasonu kar yağacak! ) bi kişi bulursam yanıma geliriz ziyaretine
    reis psman ii klavye oynu olmus o ve p nin yan yana olmasi ve anlam bakimindan

motorunuda acayip merak ettim rengi falan cok hos duruyor performansida 110 civarinda zorlanmadan uzun yola dayanabilecek duzeydeyse on numara motor
    ardeşene gidip geldik 100-110-120-(bi ara 130) tık demedi, takasa açığım ha
    Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...

Motosikleti
    beyler , camiboğazı gezimizin linkini veriyorum...

girelim ve yorumlayalım lütfen

http://www.motosiklet.net/forum/etki...ara-duser.html

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    Alıntı Xetanor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar günü yağmur balkanlardan gelen soğuk havanın etkisi ile karla karışık yağmur beklenmektedir

gezi işi yaş gibi duruyor.... zaten bu aralar motora binesim yok.. biraz hevesim kaçtı gibi beyler..

du bakalım geçer zamanla diye düşünüyorum...
    hayırdır Ahmetçim neden hevesin kaçtı senin hevesin kaçtıysa ben geçmem 600 lüğe felan
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

Motosikleti
    Arkadaşlar işte böyle .... Güzel bir gezi yapmışsınız maşallah neşeniz keyfiniz yüzünüzden okunuyor. Ama Ahmet hanginiz Alper hanginiz seçemedim. İkinci bölümde fotoğrafların altına küçük küçük yazılar yazmışsınız o güzel olmuş, Etkinlik gezi bölümünde yayınlarsanız her fotoğrafın altına küçük küçük içelik yazısı yazarsanız çok iyi olur Sözün kısası Tekeriniz daima düz bassın, kilometre göstergeniz hiç durmasın herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

Motosikleti
    Alıntı motokurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar işte böyle .... Güzel bir gezi yapmışsınız maşallah neşeniz keyfiniz yüzünüzden okunuyor. Ama Ahmet hanginiz Alper hanginiz seçemedim. İkinci bölümde fotoğrafların altına küçük küçük yazılar yazmışsınız o güzel olmuş, Etkinlik gezi bölümünde yayınlarsanız her fotoğrafın altına küçük küçük içelik yazısı yazarsanız çok iyi olur Sözün kısası Tekeriniz daima düz bassın, kilometre göstergeniz hiç durmasın herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın

soldaki ben, sağdaki bizim x ahmet

Motosikleti
    Alıntı tekhancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırdır Ahmetçim neden hevesin kaçtı senin hevesin kaçtıysa ben geçmem 600 lüğe felan
    valla ne bileyim samet... garip bi his kapladı içimi bu aralar... pek sürmeye isteğim yok.. bi de bizim arkadaşlar motorlarını satmışlar biliyosun... e onlar yeni motor alıncaya kadar tek tabanca gezecem.. tek başıma da pek çıkıp gezmek istemiyorum açıkçası....

bi de çok yakıyo meret yahu.... ocağıma incir ağacı dikti...

---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:20 ----------

http://img685.imageshack.us/img685/9093/cimg1398kq.jpg

ama nereye göre sol ve sağ diyosun...

bana göre de soldaki ben sağdaki de atanamamış bir serbest öğretmen

asıl tarif şu hocam : şapkalı ve yakışıklı olan ben, saçları dökülmeye yüz tutmuş, boyu benden kısa, atanamamış serbest öğretmen tipli olan bizim Alper

bak ne güzel tarif oldu...

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Sizleri böyle mutlu mesut görmek bizleri nasıl mutlu ediyor anlatamam. Allah tamamına erdirsin

odeon65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki inazuma 2014
    geziniz çok güzel olmuş , motokurtuda dediği gibi küçük notlarla ve isimlerle fotolar verilirse bizde arkadaşları tanırız

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

uthec arkadaş vakfıkebirde neredesin ben gündüzleri tonyadayım akşamları trabzona dönüyorum
    kırkından sonra azanı

Motosikleti
    Alıntı odeon65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geziniz çok güzel olmuş , motokurtuda dediği gibi küçük notlarla ve isimlerle fotolar verilirse bizde arkadaşları tanırız

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

uthec arkadaş vakfıkebirde neredesin ben gündüzleri tonyadayım akşamları trabzona dönüyorum
    hocam merhaba ;

buradaki gezi resimlerini gelişigüzel şekilde sayfaya attık. resimlerin orjinali ve tanıcı metinlerin bulunduğu sayfanın linki http://www.motosiklet.net/forum/etki...ara-duser.html

burdan girerek gezi hakkında daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Motosikleti
    Alıntı odeon65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

merkezde..belediyenın oralar

Motosikleti
    Aper çok teşekkür ederim.Artık en azında seni de senin gibi güleç yüzlü can arkadaşın bizim X Ahmetide görsem tanırım . Arkadaşlığınız bu güzel fotoğrafdaki gibi daim herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın

Motosikleti
    Alıntı motokurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aper çok teşekkür ederim.Artık en azında seni de senin gibi güleç yüzlü can arkadaşın bizim X Ahmetide görsem tanırım . Arkadaşlığınız bu güzel fotoğrafdaki gibi daim herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın
    Erhan abi msn kullanıyorsan adresini verde ekleyeyim.

36. sayfa BirinciBirinci ... 26343536373846 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)