uzungölü hiç bilmediğim için öyle bi teklifte bulundum, çok yüksekteyse ora vakfıkebire gidelim, alper abiyi ziyaret edelim
uzungölü hiç bilmediğim için öyle bi teklifte bulundum, çok yüksekteyse ora vakfıkebire gidelim, alper abiyi ziyaret edelim
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Yakında yeni motorumla aranızdayım canlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
katılıyorum.. benim motoru şu an o yollarda idare edemeyebilirim. malum huyuna suyuna yeni alışıyorum... sahil iyi fikir...
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 21:58 ----------
trabzondan acil bekleniyorsun yavrucum... ))
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
şimdi bi abimiz yer belirlesin,bizde o saatte orda olalım.
Bekleyin salı veya carsambayı...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Vakfıkebir'e gelin beni de gezdirin :D
Youtube: YOL AVCISI
Sen SV 'yi al kanka
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Cakalaz , motosiklet net'te en çok senin ismine hastayım; On numara bir isim seçmişsin kendine Cakalaz dedin mi hem cakalı bir delikanlı , hemde Trabzonlu olduğun aşikar ortada , işin daha güzel tarafı yazması da kolay söylemesi de hafızada kalması da Sevgili Uthec in ismini yazmam için en az iki kere baktım ismine sevgili hemşerim uthec anladığım kadarıyla Vakfıkebirde ikamet ediyor acaba malimüşavir ZÜLKÜF ÇAVDAR beyi tanıyormu ? Bütün hemşerilerime selam herşey gönüllerince olsun hoşçakalın , dostça kalın
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
uthec yerine Alper de diyebilirsin
evet Vakfıkebirliyim ve burada ikamet ediyorum. Zülküf Çavdar'ı isim olarak biliyorum ama şahsen tanımıyorum. Birdahaki Trabzon gezinde tanışmak görüşmek dileğiyle selamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
sizin yüzünüzden ders çalışamıyorum :D
Youtube: YOL AVCISI
Ben de Rize'liyim bu arada
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:13 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Burda neden hiç foto eklenmemiş acep
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)