Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Yalnız Zevk sürekli O hızlarda gitmek değildir. O hızlarda gitmek, Elinin altındaki gücü kontrol edebilmektir.
Asıl zevk, elindeki gücü gerektiği zaman kullanarak Motor ile bütünleserek rüzgarın seninle yarısamamasıdır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
AZ Önce ne rüzgar aldım be
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Benim eski hyobusa ile az yemedim seni sanki Alperciğim )
Sen boyle bi pisikleti satip diger pisikleti alirsan herkes yer seni bence, gel sanada racing alalim. :D
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Alper'in Pisikletine motor takak
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bunlar bana bas Alper bas Alper derler ama bastıgım zamanda varacağımız yere benden önce gidemezler..şahit: İLhan
birde önemli olan basmak değil Ahmet kardeş..gerektiği zaman durmak..sen maşallah bastınmı durmak bilmiyosun kardeş..şahit: Doğan
600f aldığın zaman sana dur desek giresundan anca dönersin
Youtube: YOL AVCISI
herkese selam özellikle Xetanor Ahmet'e ben Samet, siyah incinin ya da kara küheylanın yeni binicisi. hyobusaya gözüm gibi bakıyorum :D arada bi adrenalin olsun diye 140-150 ye çıktım ama hemen 100 lere düşüyorum tekrar. bu arada sigortacıya bi güzel sövdüm; adam ver kimliğini halledeyim herşeyi dedi iyi dedim al hallet. plaka nasıl olsa beğenirsiniz? memlekette başka plaka kalmamış gibi çıka çıka "54 KS 031" çıktı :D neyse motor sağlam gitsin de plaka önemli değil deyip avuttum kendimi artık... şu sıralar hava çok soğuk mont vs. kıyafet olmadığı için pek binmiyorum sadece bahçeye inip seviyorum bi de nadiren de olsa çarşıya götürüyorum. motoru alma alma diyordu herkes şimdi hepsinin ağzının suyu akıyor :DDD böyle olcağını biliyordum herkes morardı çekemiyolar zayıf antenliler
Tüm sevgili hemşerilerime selam. Allah nasip ederse bu seferde nisan veya mayıs gibi izmirden hareket ederek akdeniz kıyılarını sıyırıp Kahraman, Maraş ,Adıyaman, Malatya, Elazığ,Tunceli, erzincan, Erzurum, Artvin üzeri karadeniz sahiline inip; Sahili Zonguldakta terkedecek şekilde karadeniz kıyılarını da sıyırarak İzmire dönmek ; Bu sene Eylül ayında yapmış olduğum Trabzon gezi fotoğrafları ' Etkinlik gezi fotoğrafları' bölümünde motokurtun trabzon izmir gezisi ( 3350 km) [/B]olarak yayınlanmaktadır.merak eden arkadaşlar bakabilir.. Bu satırları okuyan tüm arkadaşlardan özel bir ricada bulunmak istiyorum. yazışırken kullandığımız alfabenin 29 harfinin arasında olmayan W harfini v harfi yerine kullanmamanızı önemle ricaederim Unutmayalımki Dil bir milletin ses bayrağıdır.Hoşçakalın ,dostça kalın...
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Plaka güzelmiş :D.. Ama takılma o kadar, yaz ayı geldiğinde plakalık iptali yaparsın ve plakayı kuyruğun altına sokarsın, hem daha güzel bir görüntü olur. Güzel bak benim hyobusa'ma. Benim ilk gözağrım biliyosun. Yarın öbür gün beni arayıp ta "samet bana kötü davranıyor, samet beni dövdü, vs..." falan duyarsam soluğu sakarya da alırım bilmiş ol
Dikkatli sür, kazasız belasız....
---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:04 ----------
Hocam merhaba ;
Bu sefer muhakkak geldiğinizde haberimiz olsun.. Sizi misafir edelim burda.. Gerçi siz de trabzonlusunuz, kalmaya yerini muhakkak vardır ama olsun siz yine de kalırsınız. Öyle hemen göndermeyiz sizi
Trabzon-İzmir gezisi fotoğraflarınıza bakmıştım.. Mutlaka bekliyoruz, saygılar...
---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
Gerektiği zaman durabileceğim veya duramayacağım değilde sizin şu kararsızlığınız ve ne yapacağınızı bilmemezliğiniz yüzünden bazı gezilerimiz ve buluşmalarımız canlı ve güzel geçmiyor Alperciğim... Eğer o gün güzel organize olsaydık siz durduğunuzda ben ilerde kalmazdım... Ama bunlar hep doğancığımın suçu... Bu arada bayramın mübarek olsun doğancığım anladın sen onu...
Senin bizden önce varacak olduğumuz yere vardığın ve ilhanın şahit olduğu bir olay hatırlamıyorum bu arada... Şu camiboğazı gezisini diyorsan şayet, o gezide bizim dezavantajlarımız vardı biliyosun..
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
pastırma sıcakları geri döndü bu haftasonu 20 derece olucakmış hava...yapalım yapalım gezi yapalım...
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
bugün geleyim trabzna
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)