Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
31. sayfa BirinciBirinci ... 21293031323341 ... SonuncuSonuncu

[Trabzon - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    Ahmetçiğimin motor zevki tanımı :
    Alıntı Xetanor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhanın bi lafı var.. Motosikletle 120 yi geçtikten sonra zevk alınmıyor diye.. Sen bırak 200 leri 300 leri.. 120 yi geçmemeye bak. İşin zevki 100-120 arasında... Gerisi gereksiz tehlikedir.. Akıllı olmaya bak..
    bakınız motor kullanmanın zevkini Ahmetçiğim zaten tanımlamış..bu hız aralıklarında cbr250 çok rahat zevk veriyor hemde ucuza
    Youtube: YOL AVCISI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    Alıntı uthec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benım yakıt çok farketmeyecek osmancım..cbr125 12 kuruş yakardı, cbr250 de 13 kuruş yakıyor ;)
    benim apache'de 10-11 kuruş yakıyor, akşama kadar gez toz bitmiyor mübarek hani bi lpg reklamı vardı ya çocuklar dolduruyor arabayı sabaha kadar geziyolar bitiremiyolar depoyu sonra babalarına yakalanıyolar , o derece işte
    Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yalnız Zevk sürekli O hızlarda gitmek değildir. O hızlarda gitmek, Elinin altındaki gücü kontrol edebilmektir.
    Asıl zevk, elindeki gücü gerektiği zaman kullanarak Motor ile bütünleserek rüzgarın seninle yarısamamasıdır
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Uzun bir süre olmayacak...
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalnız Zevk sürekli O hızlarda gitmek değildir. O hızlarda gitmek, Elinin altındaki gücü kontrol edebilmektir.
    Asıl zevk, elindeki gücü gerektiği zaman kullanarak Motor ile bütünleserek rüzgarın seninle yarısamamasıdır
    8000 deviri geçmemek gerekir :D

biz senin gibi uçaklarla yarışamıyoruz tosunum..
    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Motosikleti

KeoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM EXC 300
    Hissettireceğim.. özellikle alpere hiseetirecemmm
    kirbacini almayida unutma gezilere gelirken yavas gittigimizi dusundugunde alperi beni kamcilarsin 200 basin 250 basiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Motosikleti
    Alıntı KeoS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kirbacini almayida unutma gezilere gelirken yavas gittigimizi dusundugunde alperi beni kamcilarsin 200 basin 250 basiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
    Alperi kırbaçlıcam :D Sana bişe yapmam merak etme :D:D

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    AZ Önce ne rüzgar aldım be
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    AZ Önce ne rüzgar aldım be
    kırbacın rüzgarımı

Motosikleti
    Alperi kırbaçlıcam :D Sana bişe yapmam merak etme :D:D
    olm siz hayabusa da alsanız beni geçemezsiniz :D

Motosikleti
    Benim eski hyobusa ile az yemedim seni sanki Alperciğim )

Sen boyle bi pisikleti satip diger pisikleti alirsan herkes yer seni bence, gel sanada racing alalim. :D

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alper'in Pisikletine motor takak
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    bunlar bana bas Alper bas Alper derler ama bastıgım zamanda varacağımız yere benden önce gidemezler..şahit: İLhan

birde önemli olan basmak değil Ahmet kardeş..gerektiği zaman durmak..sen maşallah bastınmı durmak bilmiyosun kardeş..şahit: Doğan

600f aldığın zaman sana dur desek giresundan anca dönersin

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    herkese selam özellikle Xetanor Ahmet'e ben Samet, siyah incinin ya da kara küheylanın yeni binicisi. hyobusaya gözüm gibi bakıyorum :D arada bi adrenalin olsun diye 140-150 ye çıktım ama hemen 100 lere düşüyorum tekrar. bu arada sigortacıya bi güzel sövdüm; adam ver kimliğini halledeyim herşeyi dedi iyi dedim al hallet. plaka nasıl olsa beğenirsiniz? memlekette başka plaka kalmamış gibi çıka çıka "54 KS 031" çıktı :D neyse motor sağlam gitsin de plaka önemli değil deyip avuttum kendimi artık... şu sıralar hava çok soğuk mont vs. kıyafet olmadığı için pek binmiyorum sadece bahçeye inip seviyorum bi de nadiren de olsa çarşıya götürüyorum. motoru alma alma diyordu herkes şimdi hepsinin ağzının suyu akıyor :DDD böyle olcağını biliyordum herkes morardı çekemiyolar zayıf antenliler

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Tüm sevgili hemşerilerime selam. Allah nasip ederse bu seferde nisan veya mayıs gibi izmirden hareket ederek akdeniz kıyılarını sıyırıp Kahraman, Maraş ,Adıyaman, Malatya, Elazığ,Tunceli, erzincan, Erzurum, Artvin üzeri karadeniz sahiline inip; Sahili Zonguldakta terkedecek şekilde karadeniz kıyılarını da sıyırarak İzmire dönmek ; Bu sene Eylül ayında yapmış olduğum Trabzon gezi fotoğrafları ' Etkinlik gezi fotoğrafları' bölümünde motokurtun trabzon izmir gezisi ( 3350 km) [/B]olarak yayınlanmaktadır.merak eden arkadaşlar bakabilir.. Bu satırları okuyan tüm arkadaşlardan özel bir ricada bulunmak istiyorum. yazışırken kullandığımız alfabenin 29 harfinin arasında olmayan W harfini v harfi yerine kullanmamanızı önemle ricaederim Unutmayalımki Dil bir milletin ses bayrağıdır.Hoşçakalın ,dostça kalın...
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

Motosikleti
    Alıntı tekhancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selam özellikle Xetanor Ahmet'e ben Samet, siyah incinin ya da kara küheylanın yeni binicisi. hyobusaya gözüm gibi bakıyorum :D arada bi adrenalin olsun diye 140-150 ye çıktım ama hemen 100 lere düşüyorum tekrar. bu arada sigortacıya bi güzel sövdüm; adam ver kimliğini halledeyim herşeyi dedi iyi dedim al hallet. plaka nasıl olsa beğenirsiniz? memlekette başka plaka kalmamış gibi çıka çıka "54 KS 031" çıktı :D neyse motor sağlam gitsin de plaka önemli değil deyip avuttum kendimi artık... şu sıralar hava çok soğuk mont vs. kıyafet olmadığı için pek binmiyorum sadece bahçeye inip seviyorum bi de nadiren de olsa çarşıya götürüyorum. motoru alma alma diyordu herkes şimdi hepsinin ağzının suyu akıyor :DDD böyle olcağını biliyordum herkes morardı çekemiyolar zayıf antenliler
    Plaka güzelmiş :D.. Ama takılma o kadar, yaz ayı geldiğinde plakalık iptali yaparsın ve plakayı kuyruğun altına sokarsın, hem daha güzel bir görüntü olur. Güzel bak benim hyobusa'ma. Benim ilk gözağrım biliyosun. Yarın öbür gün beni arayıp ta "samet bana kötü davranıyor, samet beni dövdü, vs..." falan duyarsam soluğu sakarya da alırım bilmiş ol

Dikkatli sür, kazasız belasız....

---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:04 ----------

Alıntı motokurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm sevgili hemşerilerime selam. Allah nasip ederse bu seferde nisan veya mayıs gibi izmirden hareket ederek akdeniz kıyılarını sıyırıp Kahraman, Maraş ,Adıyaman, Malatya, Elazığ,Tunceli, erzincan, Erzurum, Artvin üzeri karadeniz sahiline inip; Sahili Zonguldakta terkedecek şekilde karadeniz kıyılarını da sıyırarak İzmire dönmek ; Bu sene Eylül ayında yapmış olduğum Trabzon gezi fotoğrafları ' Etkinlik gezi fotoğrafları' bölümünde motokurtun trabzon izmir gezisi ( 3350 km) [/B]olarak yayınlanmaktadır.merak eden arkadaşlar bakabilir.. Bu satırları okuyan tüm arkadaşlardan özel bir ricada bulunmak istiyorum. yazışırken kullandığımız alfabenin 29 harfinin arasında olmayan W harfini v harfi yerine kullanmamanızı önemle ricaederim Unutmayalımki Dil bir milletin ses bayrağıdır.Hoşçakalın ,dostça kalın...
    Hocam merhaba ;

Bu sefer muhakkak geldiğinizde haberimiz olsun.. Sizi misafir edelim burda.. Gerçi siz de trabzonlusunuz, kalmaya yerini muhakkak vardır ama olsun siz yine de kalırsınız. Öyle hemen göndermeyiz sizi
    Trabzon-İzmir gezisi fotoğraflarınıza bakmıştım.. Mutlaka bekliyoruz, saygılar...

---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:08 ----------

Alıntı uthec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunlar bana bas Alper bas Alper derler ama bastıgım zamanda varacağımız yere benden önce gidemezler..şahit: İLhan

birde önemli olan basmak değil Ahmet kardeş..gerektiği zaman durmak..sen maşallah bastınmı durmak bilmiyosun kardeş..şahit: Doğan

600f aldığın zaman sana dur desek giresundan anca dönersin
    Gerektiği zaman durabileceğim veya duramayacağım değilde sizin şu kararsızlığınız ve ne yapacağınızı bilmemezliğiniz yüzünden bazı gezilerimiz ve buluşmalarımız canlı ve güzel geçmiyor Alperciğim... Eğer o gün güzel organize olsaydık siz durduğunuzda ben ilerde kalmazdım... Ama bunlar hep doğancığımın suçu... Bu arada bayramın mübarek olsun doğancığım anladın sen onu...

Senin bizden önce varacak olduğumuz yere vardığın ve ilhanın şahit olduğu bir olay hatırlamıyorum bu arada... Şu camiboğazı gezisini diyorsan şayet, o gezide bizim dezavantajlarımız vardı biliyosun..

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    iyi bayramlar
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    pastırma sıcakları geri döndü bu haftasonu 20 derece olucakmış hava...yapalım yapalım gezi yapalım...

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    bugün geleyim trabzna
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    bugün geleyim trabzna
    otur oturduğun yerde aşağı.. o altındaki motor artık benim biliyosun dimi ? fazla km yapmasını istemiyorum eğer gelirsen de motoru bırakıp öyle dönersin haberin olsun

REKLAM ALANI
31. sayfa BirinciBirinci ... 21293031323341 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)