Yarın motorlanmıyormusun ?
Yarın motorlanmıyormusun ?
inşallah... bugün gittim bankaya cevap bekliyorum...
---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
kardeşim çok teşekkür ederim kaza yaparım bişe olur sonra moralim bozulur
benim bi motor işi var.. ona uğraşıyorum şu anda. bugün bankaya gittim elimde bir miktar para var biliyosun. kalanını da kredi kullanayım dedim. ondan cevap bekliyorum. yarın durum netleşecek. alacağım bi motor var tabiki. alınca görürsünüz. sürpriz olsun :D
---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
motor olsun 2 teker olsun yeter ki. no problem for me
ama yine de büyük motorlar tercihimdir dostum. neme lazım, taşımaz falan sonra güm patlarız ikimizde...
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Haha :D
Patlama ihtimalimiz yüksek.zira alışamadım daha 2kişi sürmeye :D olsun büyük motorumuz yok ama ”abilerimiz sağolsun aratmıyolar büyük motorla gezmeyi” diycem ama çıkmadıki şöyle bi babayiğit; hissedelim rüzgarın o tokat gibi çarpışını... :D.hakkaten ya 200le gitmek nası bi duygu ?
toplamda 500 km anca olmuş motor sürüşümde bende 120 gördüm artçı olarakda 120 üstünde gözlerimi açamadığımdan göremiyorum ama rüzgarı güzel
Siz hiç bişi alamazsınız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz ; tabi motorun olduğu için rahat konuşuyorsun...Perşembe geliyorum motoru almaya hazırlan.. Son vedalaşmalarını yap.. :D
uthec ; cbr250 süren çocukla görüştüm dün. Çocuk gazete dağıtıyor o motorla, düşün artık ne kadar dandik motor olduğunu, hemen ayağa düşmüş Motoru öve öve bitiremedi ama sonuçta benim için hiç bişey değişmedi. cbr250 = pisiklet... :D cbr250 x 10 = cbr600f
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:44 ----------
Lemis daha çok fırın ekmek yicen
alper ikinizde inliyeceksiniz hic kacarin yok ikinizinde yakit masraflari 2 katina cikacak onceki motorlariniza gore kisa zamanda alirsiniz insallah
4 Silindir Motorlar öyle bisiklet gibi zırt pırt gezilecek motorlardan değil canlarım
Keyif motorudur...
Haftada 1-2 binilir, tadı cıkarılır, yakıt vs. düşünülmez
Ama benim gibi hergün cıkartırsanız, yakıt sorununuz olur
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benım yakıt çok farketmeyecek osmancım..cbr125 12 kuruş yakardı, cbr250 de 13 kuruş yakıyor ;)
işte ben de bunu diyorum..biz zırt pırt gezerken ahmetçiğim 4 silindir mağduru olarak haftada bir ancak.. o da trabzon sınırları içerisinde..arada rize belki.. :D
Youtube: YOL AVCISI
Ama Ahmet'çiğim de Motor kullanmanın zevkini alacak o haftalık gezilerinde
Motorun özel olduğunu hissedecek hissettirecek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)