nerdesin modum trabzondamı yoksa
+25
nerdesin modum trabzondamı yoksa
+25
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
KTÜ Tıp Fakültesi'ndeyim
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
hayırdır bişeymi oldu.........
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
yok la, işim gereği Kongre var da
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
heee iyi öyle olsunda
meslek neydi modum
yaw cihan nerelerdesin olmuyormu gezi memleketimde
Trabzon'a geçen hafta sonu gittim . Trabzon'u ilk defa bu kadar gezme şansım oldu. Daha önceleri günü birlik giderdim. Motosikletle gitmeyi planlamıştım, ancak geç çıkmam dolayısıyla araçla gittim. İlerliyen günlerde motosikletle gidecegim inşallah.
Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.
merhaba trabzon mt.trabzonda motosikletçilerin buluştukları bi nokta varmı dostlar.farozda vardı bi ara sahil yolunda.hergün geçiyorum göremiyorum artık.tanışma imkanı olurdu sizlerle.
ADANADA DOĞAN GÜNEŞ TRABZONDA ÇOĞALIYOR
geçen hafta geldim trzna arkadaşlar bir gün kalabildim sadece. doktora sınavlarına gelmiştim kazanabilseydim hafta içleri trabzon da hafta sonları da işim gereği nereyi derlerse orda yaşayacatım. biraz karışık oldu sanırım. hemen öncesinde de ankaradaydım ankara mt ye haber verdim ama işler güçler görşemedik bir türlü. tıp fakültesinin yolu üzerinde amcamın evi var. lojmanlarda balkonda otururken bir iki güzel motor sesi duydum. haber vermeyi düşündüm ama zaman çok azdı. :( beş sene kaldım trabzon da çok özlemişim. biraz dolandım inşallah bir dahaki sefere haber vereceğim. tüm hemşerilerime selamlar
yolda olmak yokda olmaktır
a.s.
bu sene okul (karadeniz teknik üni. fatih eğitim fakültesi resim iş öğrt ) da dersler zor ve beni yoracak 2 sınıf işte bakacaz ...motor işleri yine yaza doğru ağırlıklı olacak... ama bu tutku bırakılmaz hele KAMOK'cular faroz da toplanırlarsa ....dediğim gibi bizler her zaman faroz da toplanıyoruz ...bir mesaj yeter....
TRABZON MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
Bu yıL sürekLi geleceğim Fatih Kampüsüne Görüşelim kardeşim..
Ben de Tirebolu'da okuyorum zaten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
salamın aleyküm kardeşler ben manisali bahara ordayız haberiniz olsun şu andan muhabbetini etmeye başladık kesin bir karadeniz gezisi olacak arkadaşlar bahara diyo bana kalsa hemen gelicemde izin cıkmıyoooo eh nasip bahara hem şu anda motoru degişitirecem zaten cc büyütecem kuymakları hazırlayın da sabahları kıyak oluyo hele kızarmış olan altını offf ben fazla yazmıyayım devam edersem birazdan yola cıkarım heheheh cenabı alllah yolunuzu daim farınızı acık eylesin allaha emanet olun KAPTANI DERYA NAYCI..
walla bende gelip gezmek isterim aslen trabzonluyum ztn ama napalım antalyayla yetiniyoz şimdilik ilerde inşallah böle büyük bi gezi yapmayı planlıyoruz karadenize
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
KARMOK ailesi olrak kapımız siz değerli motosiklet severlere açıktır ...hoşgelirsiniz...[/QUOTE]
sag olasınız arkadaşlar iyişallah bahara görüşmek üzer...bahara tüm yollar karadenize cıkar
trABzon lu arkadaşlar ; havalar bu aralar çok güzel .. Gezi felan yapmıyor musunuz ?
Bu arada TRabzon da HoNDa servisi açılacaktı açıldı mı acaba ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)