arkadaşlar kortejimiz iptal olmuştur. milli eğitim bakanlığı tüm etkinlikleri iptal etti. kortejimiz etkinliğin içerisinde olunca bizimki de iptal olmuş oldu. bilginize...
arkadaşlar kortejimiz iptal olmuştur. milli eğitim bakanlığı tüm etkinlikleri iptal etti. kortejimiz etkinliğin içerisinde olunca bizimki de iptal olmuş oldu. bilginize...
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
MEB iptal mi etmiş.???? Ben böyle MEB'i...... seviyim. 29 ekim organizasyonu nasıl iptal olur yahu? Dernek sadece motorcular için valilikten izin almadımı? Motorcular tek grup olarak neden kortej yapamıyor. Sonuç olarak valilikten izin alındı.
Ulen motorunda ön camıda komple bayrakla kaplattırmıştım.
normalde sehitler ve deprem yuzunden butun kutlamalar iptal edilmisti ilkokul ve liselerdeki meb tarafindan
kortej organizasyonuda valiligin onundeki gosterilerin icinde yer aliyordusysa yarin hicbirisi olmayacak demektir
matikende oyle olmasi gerek polis falan gondereceklerdi resmi bir organizasyon oldugundan
Ben Bu iptali anlamıyorum...
Böyle bir bayram ın tam kutlanma zamanı su an...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
genede teroru lanet icin sole meydanda bir tur atilmasina karisamamalilar bence trafigi kapamadikca
o zaman bizde polis eskortluğunda yapmayız.kendi kendimize yaparız , olmazmı
bizim kortejimiz de 29 ekim etkinlikleri içerisine alınmış valilik tarafından. etkinlikler iptal olunca bizim kortej de iptal oldu..dolayısıyla valilik iznimiz de güme gitti artık izinimiz yok. izinsiz kortej yaparsak teker teker ceza yeriz ;)
şöyle bir şey daha var.. pazar günü Cevahir'de motosiklet fuarı gibi bir şey olacakmış. herkes motosikletini getirip orada sergileyecekmiş sanırım. ben sergilemek için olmasa bile gelen motosikletleri görmek için pazar günü cevahirde olacağım.
Youtube: YOL AVCISI
herkese merhaba uzun zamandır forumları takip ediyorum ama motosikletim olmadığı için pek konuşmalara katılmak istemedim. sonunda bu kışı geçirdikten sonra mart gibi almayı düşünüyorum. fazla süratle işim olmadığı için başlangıç motorundan yukarı çıkmayı düşünmüyorum yani anlayacağınız 125 cc lik düşünüyorum kalite yönündende honda ve yamaha dışında bir motor düşünmüyorum fakat yaptığım araştırmalara göre en yakın honda bayii ve servisi ankarada :((( cbr 125 lerin yeni modelleri çok hoşuma gitti. bu sorunu nasıl aşacağımı bilemiyorum sırf bu yüzden yamaha ybr 125 alacağım sanırım bu konuda ki görüşlerinizi öğrenebilirsem çok memnun olacağım herkese mutlu ve sağlıklı bayramlar
kırkından sonra azanı
tvs'yi araştırın derim.sizi üzmeyecek bir motor+fiyatı uygun+trabzonda yaşıyorsanız yetkili servise pek ihtiyacınız olmayacak hasan usta her işi görür
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
cevap için çok tşk ederim ama tvs nedense hoşuma gitmedi ben aldığım zaman uzun süre kullanacağım sanırım yamaha ybr 125 daha uygun olacak (yinede tvs yi inceleyeceğim ) şimdi farkettim sendede tvs varmış titreşim durumu nasıl acaba reis
kırkından sonra azanı
Öncelikle bütün arkadaşlara merhaba
Ben izmir MT den Erhan yıldırım siz hemşerilerimin ilk defa sitesini ziyaret ediyorum .52 yaşındayım şimdiye kadar kullandığım motorlardan bir kaç tanesini sayacak olursam CBR 125 ,V strom DL 100,Transalp 650 Şimdide 2011 model CBR 250 R kullanıyorum , Başlangıç olarak CBR 125 ideal motor fakat kısa zamanda sana yetmiyebilir ; CBR 125 in büyüklük açısından CBR 250 R ile de pek farkı yok ama kullanışı , kontrol rahatlığı aynı ; performansı bence çok ideal .. Tabii çok fazla sürat tutkun yoksa , zaten azami sürati 150 km ben geçen ay İzmirden Trabzona cbr 250 ile gittim geldim. Çok zevli bir yolculuk oldu kontrol kolaylığıyla performansıyla yakıtıyla tam bana hitap eden bir motor aldığıma bir kez daha kanaat getirdim benim tavsiyem CBR 250 R ile itina ile başlaman ..Gezi fotoğraflarını görmek istersen ,Etkinlik gezi fotoğrafları bölümüne gir Motokurt un izmir trabzon seyehati 1 ve 2 sayfalarına bak hoşçakal
---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
Sevgili gençler gurup sürüşlerinde bir kişinin hatası büyük kazalara sebeb olabilir, uzun yıllar motor sürmek istiyorsanız lütfen adrenalinize göre değil mantığınıza ve (tecrübenize) göre motor sürün . Gereksiz risklere girmeyin. Sürüş eğitimi alma imkanınız yoksa fırsat buldukça motosiklet net.te sürüş teknikleri ile ilgili bölüm var oralardan bilgi edinin unutmayınki sürüş teknikleri yapılan hatalardan tecrübe edilerek geliştirilmiştir. ben bu yaşımda bile hağla riskleri asgariye düşürecek yeni yeni şeyler öğrendiğim oluyor . Aman dikkat (Eğitim şart) herşey gönlünüzce olsun , tekeriniz düz bassın hoşçakalın
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
[QUOTE=motokurt;2487017]Öncelikle bütün arkadaşlara merhaba
Ben izmir MT den Erhan yıldırım siz hemşerilerimin ilk defa sitesini ziyaret ediyorum .52 yaşındayım şimdiye kadar kullandığım motorlardan bir kaç tanesini sayacak olursam CBR 125 ,V strom DL 100,Transalp 650 Şimdide 2011 model CBR 250 R kullanıyorum , Başlangıç olarak CBR 125 ideal motor fakat kısa zamanda sana yetmiyebilir ; CBR 125 in büyüklük açısından CBR 250 R ile de pek farkı yok ama kullanışı , kontrol rahatlığı aynı ; performansı bence çok ideal .. Tabii çok fazla sürat tutkun yoksa , zaten azami sürati 150 km ben geçen ay İzmirden Trabzona cbr 250 ile gittim geldim. Çok zevli bir yolculuk oldu kontrol kolaylığıyla performansıyla yakıtıyla tam bana hitap eden bir motor aldığıma bir kez daha kanaat getirdim benim tavsiyem CBR 250 R ile itina ile başlaman ..Gezi fotoğraflarını görmek istersen ,Etkinlik gezi fotoğrafları bölümüne gir Motokurt un izmir trabzon seyehati 1 ve 2 sayfalarına bak hoşçakal[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
tşkler cbr 250 ve 125 benimde çok beğendiğim ve bana uygun olduğunu düşündüğüm motorlar trabzonda honda bayii ve servisi yok eğer yaza kadar motorsuz sabredersem haziran gibi ankaraya geçeceğim o zaman honda alırım diye düşünüyorum ama dayanamazsam) ybr125 alacağım sanırım. bir arkadaş tvs dedi ama forumlarından aldığım sonuç beni tatmin etmedi .
kırkından sonra azanı
ben daha önce çin malı scooter kullanıyordum.bu yüzden titreşimi beni fazla rahatsız etmedi.zaten titreşim süreni değilde daha çok artçıyı biraz rahatsız ediyor.uzun yıllar sürebileceğiniz bir motor.fakat cbr250r alma durumunuz varsa hiç durmayın derim ;)tşkler cbr 250 ve 125 benimde çok beğendiğim ve bana uygun olduğunu düşündüğüm motorlar trabzonda honda bayii ve servisi yok eğer yaza kadar motorsuz sabredersem haziran gibi ankaraya geçeceğim o zaman honda alırım diye düşünüyorum ama dayanamazsam) ybr125 alacağım sanırım. bir arkadaş tvs dedi ama forumlarından aldığım sonuç beni tatmin etmedi .
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
en yakın Honda servisi Samsun'da!
bende cbr125 var..hiç servise gittin mi derseniz hayır gitmedim, servislik bir durumum olmadı.. bakımlarını kendim yapıyorum. Onun dışında Allah'a şükür servis ihtiyacım olmadı hiç.
ybr sağlam ama güzel motor değil. ben sevmiyorum görünüşünü.
cbr125 öneririm görünüşü de güzeldir. hatta bana sorarsanız 125 likle zaman kaybetmeyin, cbr250 alın.
başlangıç için çok zorlamayacaktır cbr250.
Youtube: YOL AVCISI
reis ve uthec yorumlarınız için tşk ler belirrttiğim gibi sabredersem cbr 125 veya 2. el cbr 250 sabredemezsem ybr 125 )) 46 yaşında olunca insanda sabır kalmıyor her gecen gün ömründen gidiyor ))) ama hondaya en derin teessüflerimi iletiyorum karadeniz de bir bayii bile kurmadığı için honda hayat onda diyorlar ama bu laf türkiye için pek geçerli değil sanırım herkese iyi bayramlar))
kırkından sonra azanı
tüm hemşehrilerim ve dostlarım.Kurban bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim...
Hocam uyarılarınız için teşekkürler ; ama anlatılan biraz abartı sadece
Yukarıdaki tehlikelerin hesi biz dikkatli olduğumuz halde karşı taraftan kaynaklandı. Transite sürtme mevzusu da uydurma sadece
- osmanı kamyonet biçiyordu son anda kurtardı - Osman normal bir şekilde yolunda gidiyordu ve kamyonet sinyal vermeden üzerine kırdı.
- ahmete transit sürtmüş - böyle bişey yok
- ahmet yomrada adama çarptı (aynayı sadece) - yeşil ışık yandı ve en sağdan kalktım, o esnada sarhoşun biri (gerçekten sarhoş) arabaların önünden kaçarken benim önüme düştü.
- alper'e (uthec) taksi giriyodu :D - ardeşenden anayola çıkarken araba alperden tırstı ve ani bir fren yaptı halbuki korkacak bişey yok yani çarpacam diye fren yapmış..
olay bunlardan ibraret....
selamlar saygılar ;
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)