arkadaşlar sonunda aldım motorumu. artık aranızdan ayrılmayacağım yakınlarda bir organizasyon olursa haber edersiniz benide...
arkadaşlar sonunda aldım motorumu. artık aranızdan ayrılmayacağım yakınlarda bir organizasyon olursa haber edersiniz benide...
hayırlı olsun dostum....Kazasız belasız inşallah...
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Ya alper geçen gün gelecektim foruma motosikletin benzini bitti. Benzin alayım çalıştırayım dedim, deponun dibindeki pisliği çekmiş çalışmadı. Meydandan ilhan abinin tamirhaneye kadar ittim motoru. Meğer karbüratörün gideri varmış orayı açmak gerekiyormuş. Bilmeyen arkadaşlar varsa benim gibi hayati bir bilgi Bunu mazeret kabul edin bu sefer. Haber bekliyoruz.
arkadaşlar pazar hava güneşli görünüyo.organizasyon düzenleyen yokmu?yapalım bişeyler!?!
Buralarda Yağıs var Pazar Günü ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu taraflarda biyerlere gidelim(trabzon-giresun-gümüşhane)?
Arkadaşlar kusura bakmayın geldiginizde işten fırsat bulup ilgilenemedim:( Şu geziyi pazar günü yapaydınız ne vardı
Bu arada siz çıkarken fena bi lastik sesi duydum hayırdır bi durum mu oldu. Dışarı çıktım görünürde birşey yoktu
eve sagsaglim donen buraya dondum yazsin (cako sen yazma :D)
gokhan sesi bende duydum ama bizimkilerden cikmadi sanirim ciktiysada cako yapmistir
edit : reis kardesim motorun hayirli olsun allah kaza bela gostermesin tekerin duz bassin
benide pikap eziyodu xenatora transit surttu baya olayli gezi olmus farkinda degiliz
Ulen bende lastik sesini duyunca eyvah birisi gitti dedim ama devamında bi çarpma sesi gelmeyince rahatladım. Dikkat edin burası Rize'ye Trabzon'a benzemer. "Arızalar Dogu Karadeniz Bölge Şubesi" burda
yarın varmı şimdi bi hareket???
Havaya göre; saat 2 den sonra olabilir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ahmete transit mi sürttü? nerde ne zaman? benım haberım yok..
bugünkü gezinin özeti:
- osmanı kamyonet biçiyordu son anda kurtardı
- ahmete transit sürtmüş
- ahmet yomrada adama çarptı (aynayı sadece)
- bana taksi giriyodu :D
bu grup tehlikeli arkadaş..herkes tek gezi yapsın :D
Youtube: YOL AVCISI
Ulen bi 120-130 km yol geldiniz başınıza gelenlere bak. Dikkat edin aman diyim.
Bu arada şu biçme sürme olayları nasıl oldu birisi özet geçse ?
Aman dikkat beyler. Ayrı ayrı söylemeyeyim, hepinize geçmiş olsun Diyorum ki pazar günü için (önümüzdeki pazar) saat sabah 9da buluşacak gibi bir gezi organize etsek. Alpere mesaj atıım ben bi denk gelemedik diye, bizim iş okul durumları malum pazar müsait oluyoruz. Hava kötü olursa sahilden yakın biyerlere iyi olursa uzungöl falan yapsak. Bide toplantı yaparız sürüş düzeni falan. Katılım ne olur?
bana transit mi sürtmüş benim çarpma vukuatim var onun dışında bişey yok valla )
---------- Post added at 08:29 ---------- Previous post was at 08:27 ----------
tabii bu gezi için ilk önce hava durumunu iyi analiz etmek lazım, çünkü meteoroloji nin haberine göre şiddetli yağışlar başlayacak, ve sıcaklık 5-6 derece birden düşecek. Rüzgar kuzey yönünden esecek. Doğu karadeniz illeri için sel uyarısı yapıldı. Hava durumunu sunduk, herkese hayırlı haftalar.... ))
---------- Post added at 08:32 ---------- Previous post was at 08:29 ----------
aynen katılıyorum, sizin ordan çıkarken arkadan yavaş yavaş gidiyordum. Transportet ve megane la olay yaşayacaktım. Doğan yanlarından biraz tehlikeli geçince çocuklar bana takıldılar. Hep bu doğanın yüzünden... Biraz ağız dalaşı yaptıktan sonra bastım gittim....
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
cumartesi 29 ekim ve şehitlerimiz için kortej yapacağız. bayrağını motorunu alan gelsin.
ayrıntılar sonra...
Youtube: YOL AVCISI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)