Pazar günü hava güzel beyler.... Değişmez inş..
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
dönüşte aynı rotamı kullanılacak yoksa giresundanmı gelinecek!kesinleşince buraya yazarsınız dimi ...
bence yolu uzatmanin mantigi yok beyler cunku 130 km icin degecek birsey yok tirebolu tarafinda baska bir gezide giresuna veya orduya gidince zaten ugrariz cay icmek icin tireboluya
oraya yakacagimiz benzinle de kome falan aliriz gumushaneden tabi hava yagmazsa yarin
aynı rota kullanlacak..isteyen torul'dan tirebolu yoluna sapabilir.
reis sen telefonunu özelden bana yazsana
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
yarın hava bulutlu gösteriyor yağmaz inş..
yağmurluklarınızı almayı unutmayın :D
Youtube: YOL AVCISI
yagarsa ben iptalim zaten bir ayder faciasi daha yasayamam bide bu naylon yagmurluk satiliyorya maclarda falan ondan nerde bulabiliriz bilen varmi
yaşa ne olacak yani..anı olur işte..
hem yagmur illaki yagacak ben söyliyim..zigana bu boru değil..kuru geçemeyiz ordan..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
sabah erkenden gel kapıya sakın geç kalma..ben 8:20 gibi kapıda olurum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
karaca mağarasından yukarıya gidebiliriz..yollar asfaltmış..
-karaca mağarası 6km
-cehennem vadisi kanyonu 10km
-imera manastırı 26km
-krom antik kenti 26km
bence mağaradan sonra yukarıya devam edelim cehennem vadisi kanyonunu da görelim.cehennemin yolları asfaltmış
oradan yukarı da yollar asfaltsa krom anti kentine kadar devam edelim..yok degilse asfaltın bıttıgı yerden döneriz..
no problem for me bro... !
arkadaşlar yarın yanımızda bulunması gereken olmassa olmaz'lar neler..acemiyim daha
-yagmura kesin yakalanıcaz bence..yedek çorap, poşet falan al ayagına geçirirsin..
-tabı en önemlisi fotoğraf makinesinı unutma varsa
-sırt çantan varsa doldur içine kalın giysileri.ben yedek pantolon götürmeyi bile düşünüyorum ne olur ne olmaz
bu arada tekrarlıyorum..yarın sabah 8:30 forumun kapalı garajı girişinde..hanı varya sahil yolu tarafındaki kapalı garajın girişi..işte onun önünde buluşacağız..gerçi ben o ara dolaşırım arada tüm girişleri gelenleri toplarım
gezinin konusu acilirsa buraya linki atarsiniz beyler
yorulduk falan ama iyi gezdik insallah baska hafta sonlarida boyle guzel olur havada gezeriz gene
yok arkadaş..max 5-6 arkadaş gezeceksin..fazlası sarmıyor..sadece görüntü güzel oluyor o kadar
orasi oyle tabi birbiriyle cok yol yapmis motorcularin muhabbettini surus uyumunu 15 kisiyle yakalamak mumkun deil
edit : genede trabzon rekorunu mt olarak ele gericmek iyi oldu karadeniz o kadar motoru bir arada festivallerde gormuyor :D
belim, sırtım, bileklerim hala ağrıyor... bu geziyi ömrüm boyunca unutmayacağım
Arkadaşlar ben Kadir. Ramzey chopperla gelen. Biz iş sebebiyle erken ayrıldık ama ziganaya kadar bile ilk tur için fena değildi bence. Sonrasında neler oldu buraya yazmamışsınız Birkaç şey söyliycem. Çıkılmadan önce bi toplantı yapılması, lider ve artçı belirlenmesi iyi olurdu. Bi düzende gidilmesinde fayda var. Herkes birbirini daha iyi tanıdıkça, daha oturaklı turlar olur bence. Bu arada her faaliyeti haber verin mutlaka. Fotoğrafları bekliyoruz.
önümüzdeki 5 gün boyunca güneşli gösteriyor..hafta içi buluşma, haftasonu gezi yapabiliriz.
Tamam, telefonları aldık, haber bekliyorum sizden.
vay arkadaş eve 2 km kala motorum bozuldu ...250 km gittide 2 km daha gidemedi. Neyse yaptırmıyorum öylece duruyor.Yeni motor almak için iyi bir bahanem oldu evdekiler yeni motorr düşüncesine biraz daha ılımlı bakıyor artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)