bu pazar yapsak olmazmı arkadaşlar... haftayada başka aksaklıklar çıkar gidemeyiz...
bu pazar yapsak olmazmı arkadaşlar... haftayada başka aksaklıklar çıkar gidemeyiz...
bilmiyorum kafam bulandı :D
9 ekimde gitsek nasıl olur :D
bence bu pazar gayet iyi.hem öteye attıkça çeşitli işler çıkar.uthec kardeşine bizden selam söyle.atla motora gel :D
Arkadaşlar benden dolayı ertelemenize gerek yok Gümüşhane olmazsa başka tarafa gideriz sorun yok. 27-28'inden sonraki organizasyonlarda görüşürüz.
pazar günü ola hayrola o zaman. bekleyelim duruma göre hareket ederiz o zaman...
yine uthec, yine utheccccc, her yerde bu uthec...
---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:25 ----------
ardeşene pide yemeye geliyoruz kareşim , yok gümüşhane felan :D
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
arkadaşlar 1 aydır araştırdığım bi motor var.bazı arkadaşlar kırılmasın ama cbf ve ybr avcısı diyolar :D tvs apache 150.hoş bi motor.fakat karadenizde ne bi bayisi, ne de bi servisi var.ne dersiniz...bu konuda forumda bayaa araştırma yaptım, birde size sorayım dedim.sonuçta nede olsa benden daha tecrübeli çoğunuz.
Yavrucuklarım; sahte organizelerle uğrasmayın. Pazar günü gezi ayarlayacağım hepimize ben
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Erteleyeceksin işini kardeşim;
Ben Eğitimimi iptal ediyorum gezi için
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Dogan kimse keyfinden ertelemiyor.Gezi tarihinde eleman burda degil ne yapacaksın, biletini alıp o tarihte Trabzon'amı getireceksin. Daha önce dedigim gibi benden dolayı ertelemeye gerek yok...
bu pazar yapın o zaman..ben gelemeyeceğim..
Youtube: YOL AVCISI
önümüzdeki hafta pazar yapalım o zaman.. ben istanbul seyahatini bir hafta sonraya attım. önümüzdeki haftaya pazar okeyleşelim beyler ? tamam mıdır ? hadi bakim...
Evet "2 Ekim 2011"e itirazı olan ?
tamamdır.bende motora bi bakım yaparım öyleyse bu pazar
Rize'de felaket... Son anda motorumu kurtardım ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
geçmiş olsun doğan büyük tehlike atlatmışsınız.
http://www.dipnot.tv/12903/Rizede-ya...Kisi-oLDu.aspx
Vayy vay vay Rize'ye nolmuş öyle yahu.
Dogan dün akşam konuşmuştuk ama bu derece kötü oldugu düşünmemiştim. Hakkaten motoru ucuz kurtarmışsın. Büyük geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)