yağıştan ve soguktan muzdaripseniz sizi Milas'a beklerim..bitek motorum eksik yaa..havalar bomba)
yağıştan ve soguktan muzdaripseniz sizi Milas'a beklerim..bitek motorum eksik yaa..havalar bomba)
Yolumuz düşerse Geliriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
len vicdansiz bizde nerede o sans seninkisi gibi kebab yere askere gidelim
burda acayip kar yagdi 3-4 gun oncesinde kar yagmadan onceki gun motorla bi gezineyim dedim 10 dk gidemedim
yoldan soguktan donup dusen parmak bobrek falan ne var ne yok toplayip eve dondum hemen
en kisa zamanda tezkerelerinizi alip aramiza donersiniz volkanixle insallah kendinize iyi bakin
Rize MT olarak; Trabzon'u inletiyoruz Sizin haberiniz yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar dün yani 10nisanda forumda bir çift gördüm kaskinda sitenin yapıştırmasi vardı acaba o kişi buralardami o an isim vardı gidemedim yanına eğer buradaysa tanışmak isterim
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Şu çiftleri tarif edebilirmisin? Karadeniz MT gruplarından olabilir?
Harbiden?!
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Ben de forumdaydım dün; fakat 4 teker ile gelmiştim
O Çifti ben de gördüm Çok Şaşırdım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
herkese yeniden merhaba bu hafta sinavlarim bitti bir iki hafta bosum havalar guzel olursa bir organizasyon yapalim artik
Kardeşim yarın veya pazar günü bulusalım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Malasef pazar günü nöbet var cumarteside işim var. Size iyi gazlamalar. Bir sonraki hafta sonu müsait olursanız gideriz...
Güzergah ; Trabzondaki Manastırlar olsun; bir de Sera gölüne geceriz o arada
Tarihi Kızlar Manastırı(Boztepe Civarları); Kaymaklı Manastırı(Boztepe Civarları); Santa Maria Kilisesi; Gülbahar hatun camii; Ortahisar camilerini gezelim; sonrasında da sera gölünde yemeğe gideriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yarın hava yağmurlu sanki. bu arada kim kim gideceksiniz
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Hava şu an Yağışlı gözüküyor; Eğer yağmaz ise kesin yapacağız birşeyler.
Bu arada, Sürmene'deki Memişağa Konağı, ve Çamburnu'na da bir göz atmak lazım...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an Rize'de asırı sağnak var... Trabzon'da hava nasıl acaba
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bensiz sarmaz o gezi
Gezimiz yarına ertelendi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
http://www.motosiklet.net/forum/son-...is-2011-a.html
Gitmeyi düşünen arkadaşlar var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)