siz kapattiniz da ben daha gezecem bu havalar bi daha bulunmaz keyfini cikarmak lazim
siz kapattiniz da ben daha gezecem bu havalar bi daha bulunmaz keyfini cikarmak lazim
ALPER ;
Olum seni uğurlamicaz mı söyle erkek erkeğe takılsak yarın veya diğer gün
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bana her gün uygun bebeğim
Bu aksam da geleceğim büyük ihtimalle
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ulan olm tam dayaklıksın haa..çaldırdım senı nıye aramadın benı..kontorum yoktu benım..arabayla meydandaydım..dicektimki gel fasıl yapalım bu aksam...
Arkadaslar; bu aksam mı gidelim yoksa yarın aksam mı bi fasıl yapalım; ne dersiniz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bana ikisi de uyar..ya bu akşam ya yarın akşam..ondan sonra ben yokum
Bu aksam olmadı; yarın aksam görüşeceğiz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bir aksilik olmazsa yarın akşam Trabzon'dayız. Umarım bu seferki buluşma amaca yönelik olur. Zira en son buluşma bazı arkadaşların sarışın merakı yüzünden mındar olmuştu
ne yapacaksınız yarın akşam?
motosiklet.net üyesiyim..
üzerime alınmıyorum :D:D
yarın akşam asker gecesi yapıyoruz..fasıl yapıcaz dostum...ama motorlarla gitmiyoruz..araban varsa atla gel..dolmuşla da gel dicem ama gece geç çıkabiliriz o saatte giresuna dolmuş olur mu bilmiyorum.ne yapacaksınız yarın akşam?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------
tabi istersen motorunla da gelebilirsin ;)
Evet asker adaylarını ve asker aday adaylarını bekleriz. Sanırım grupta askerligini yapmış olan yok.
Ben de Asker olacağım birgün
Aksama fasıl gecemiz var rakı balık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eğlenceniz bol olsun arkadaşlar
@ uthec dostum hayırlı teskereler sana da
inşallah güzel bir yer çıkar
motosiklet.net üyesiyim..
Hv. K. Er eğt. Tug. K.lığı kütahya
Vay havacı oluyon demek . Hayırlı teskereler uthec. Bu arada kısa dönem çıktı sanırım ?
evet kısa dönem..aga biz rüzgar hastasıyız biliyorsun..havacıdan baska olamazdım
He he sen gitte iyi hava verirler merak etme
ben bundan sona motorlarımı HAVA sogutmalı alırım
ey gidi eski haftasonlari boylemi gecerdi nerede gezilecek gorulecek yeni bir yer orada bizdik simdi basliga haftada bir mesaj yaziliyor
ses versenize cako motor bul acilen :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)