Ver Hele Numaranı
Ver Hele Numaranı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
keşke ben de gelebilsem sizlerle
şöyle bir alışveriş merkezine gidip biraz alışveriş yapasım var ama
ne para var ne de güç var ne de zaman var
askere gidicem diye de işleri iyice sardım bakalım hayırlısı
Giresun şehir içinde tur atıyorum sürekli
motosiklet.net üyesiyim..
ula benı nıye aramadınız.bugun trabzondaydım sabah beri..
osman yarın olmaz giresun..ankaradan arkadasım gelecek yarın onu gezdirecem trabzonda..cuma gidelim ama..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
hava durumuna baktımda şimdi yarın ve cuma günü yagmurlu hemde şimşekli)
haftasonu güneşli görünüyor ama..bence şöyle yapalım..cumartesi giresuna gidelim..pazar günüde rizelilerle trabzonda biryerlere gidelim..nasıl fikir bence süper)
rizeliler hem cts hem pazar gezemezler :D:D:D
sizlere seslenıyorum trabzon mt motoru olan ama motorsuz kardeşlerinizede deger verin:(buradaki aktivitelere katılmak isterım arkadaşlar haber verilirse muhakkak katılmak ve tanışmak isterım
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
ya artçı değil mesele maksat tanışmak biryerlerde otursak yeter sizin içinde uygun olursa forum olur meydan olur farketmez
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
tmm ozaman birdahaki forum buluşmasında haber verırım sana
Dün Forumda bulustuk Osman ile. Sonra neler oldu anlatsam intahar edersin aLper
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Alper sıkma canını bunların intahar edersin dedigi olay eli ayagı düzgün 2-3 kıza iç çekerek bakma olayı. Kızlar uzayıp gider bunlarda öyle bakar işte sen sıkma canını bundan fazlası olmamıştır.
Bu arada cumartesi ögleden sonra buluşalım. Emanetleriniz bu akşam kargoya veriliyor yarın akşam elimde olur cumarteside getiririm.
Not: Pazar nöbet oldugu için cumartesi dedim.
ya anca ara gaz verir bunlar Gökhan:D:D
cumartesi akalım o zaman alemlere..emanetleri giyip artizlik yaparız forumda :D:D
şaka bir yana bu hafta sonu benim son gezim beyler ona göre kesin buluşalım..haftaya samsunda askerlik sınavım var..ondan sonraki haftada askere gidiyorum zaten..ama cumartesi öğleden sonra geç olmaz mı? havalar erken kararıyor ve soğuk oluyor..hayır ben sizin için söylüyorum yolunuz uzun olacak..yoksa bana hava hoş
giresunu da çağıralım..gelmezler ama olsun
yarin bulusuyormuyuz alper ona gore sabah ekrenden cikalim geceye kalmayalim haber bekliyorum
yarın sabah 9 da cıkıyoruz yola giresuna gidiyoruz duyrulur!
KeoS ve uthec arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Giresunumuza gelerek beraber motor keyfi yaptığımız için
umarım beğenmişlerdir memleketimizi
resimleri bekliyorum
sadece yakışıklı çıktığım resimleri koyunuz
motosiklet.net üyesiyim..
volkanix dostum her şey için teşekkürler çok güzel vakit geçirdik sayende.Trabzon MT bunun altında kalmaz)
Not:Giresuna gidilince yapılması gerekenlerden birine volkanix ile tanışmayı da ekleyin kesinlikle)
Arkadaşlar yarın trabzon buluşması var. Katılmak isteyenleri bekleriz.Bu arada uthec askere gidiyor ona göre
He aklıma gelmişken keos birilerine yarın işim var felan demişsin ama ben inanmak istemedim yapmaz öyle şey dedim.Yarın geziye sende geliyon demü ? . Bak hem emanetler geliyor kaçırmak istemezsin sanırım
volkanix senide bekliyoruz ona göre
Giresun gezimiz
http://www.motosiklet.net/forum/etki...zon-mt%5D.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)