hooop birde ben varum daa uşağumm .. gelin burada Giresun lisanıyla konusalım beyler
hooop birde ben varum daa uşağumm .. gelin burada Giresun lisanıyla konusalım beyler
Hangilerine en son attığın kask la ilgili ayarlar motordu onu okudum zati
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
doan abinin peşinden Giresun Mt ye gelen misafirimiz hosgeldın çekinme gel
Tmm cakalaz onu diyodum zaten
Fiyat bana normal geldi açıkcası... Feyizoğluyla aynı nerdeyse atrı kago filan da yok yani... Kask güzel ama ele alınca... Niyetli misin almaya??
ishak( api demesemde olur dimi uzun oluyo ) Giresunda honda motosiklet bayii var mı veya yamaha falann ?
yok canm... Tek Honda ORDu da var bi da SAmsun da
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Olsun yaww Giresun'da da çok önemli bayiler var... Mesela Bianchi Çelik Mondial Yaa giresunda Honda olsa bile satış yapamaz... Çünkü giresunda hondaya binecek adam yok.. Bir kere buranın insanının ihtiyaçlarına ters.. işte arada sen ben gider deneme sürüşü yaparız o kadar...
Ayrıca api demene de gerek yok...
cosun bakalim haddi bende geliom
Bu ne yaa... Arkadaşım ayıp denen bişi var.. Gezen var gezemeyen var...
aboww ne fırtınalar kopmuş burda
o kadar motorun içinden 1 tanesini bile süremeden gelmişsin ne anladık bundan
Ben zaten kullanıyorum motor sen kendini düşn
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Benimkini sana vereyim canm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Enes biriktir parayı al kendine bi mobilet... Zamanla büyütürsün...
Yaa zaten sen İstanbul'da oturmuyo musun??? İki cuma Sultan Ahmet'in kapısında beklesen kendice CBR 1000 RR alırsın...
Kolay kolay... Git sor ordaki dilencilere günde ne kadar kazanıyorlar...
Bizim ülkemizde en kolayıdır din sömürüsü... İki yakar sonra bi dua tamamdır...
uLan Enes ; Nerelerdesin sen hee ; Kaç zamandır gözüme ilişmiyo yazdıkların Bu arada sen İST MT'ye takılsana oLum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Artık çalışıyorum biLiyosun doan abi .. Msn İnternet Hepsi Yasak .. Güya Babamın iş Yerinde Çalışıyorum ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)