mekan 34 olsada vatan hep 28 dir.burda olsakta ruhumuz hep orda. en büyük hayalim motorla istanbuldan giresuna gitmek.belki bulabilirsem yaza birilerini gitmeyi çok istiyorum.keşap lıyım ben.960 km biraz zor olur ama.....memleketime selmlar..
mekan 34 olsada vatan hep 28 dir.burda olsakta ruhumuz hep orda. en büyük hayalim motorla istanbuldan giresuna gitmek.belki bulabilirsem yaza birilerini gitmeyi çok istiyorum.keşap lıyım ben.960 km biraz zor olur ama.....memleketime selmlar..
yarın sabah 9 da trabzondan iki motor yola cıkıyoruz giresuna geleceğiz..giresun mt ye duyrulur
Giresun gezimiz
http://www.motosiklet.net/forum/etki...zon-mt%5D.html
selamlar olsun giresunuma giresunlu arkadaşlara.....
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
nerde bu millet yaa...
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
slm arkadaslar ben sinopluyum aslen ama bu eylulden berı gıresunda ıkamet edıyorum motorumla geldım oraya varmı boyle gıresunda motorlarla takılıp gezecek arkadaslar tanısmaktan memnunıyet duyarım
gıresunun neresındensın kardes
Biz de Rize'deniz. genel olarak; trabzonda bulusup bişeyler yapıyoruz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende bulancaklıyım
az kaldı tam 60 gün sonra gezilere kaldığım yerden devam edeceğim..
motosiklet.net üyesiyim..
Kanka sen gel rizeye büro açalım sana cok uzak kalıyorsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
http://www.motosiklet.net/forum/son-...is-2011-a.html
Gitmeyi düşünen arkadaşlar var mı?
motor sevdalıları hemşolar merhaba iyi yazlar şimdiden
merhaba sayın giresunlular.ben trabzon ktu üniversitesinde okumaktayım belki bilenler vardır ev arkadaşım ve arkadaşları horon gününü kutlamak için(15 mayıs) ziganaya bi gezi düzenliyorlar birçok etkinlik yerel sanatçılar kemençe tulum onur koç konseri ve bi kaç özgün grup ile birlikte güzel bi gün geçirmeyi düşünüyoruz sadece üniversite içi değil halkada açık çünkü dünya horon gününü kutlayacağız bende siz değerli arkadaşlarımı davet ediyorum
Yukarıda saydığım etkinlikler bunun yanında sabah açık büfe kahvalti ve öğlen yemek verilecek şu an daha netleşmeyen birçok şey var onlarıda detaylıca yazarım bunun yanında paintboll ve oryantirik gibi oyunlar geziye katılanlara yüzde 50ye yakın indirimli olacak akçaabattan ve kampusten servisler kalkacak ama tabi siz motorla gelineğer sizin isteğinize göre motorculara özel şeylerde yapılabilir.fiyat olarak 30tl gibi cüzi bi rakam.ben gene detayları ilerideki günlerde netleşince yazacağım bunun yanında bu duyuruyu trabzon ve rize mtyede yazacağım eğer herzamanki gibi grup olarak gelinirse çok güzel ve eğlenceli bi gün geçiririz diye düşünüyorum eğer motorcular olarak katılım olursa trabzonda tanıdığım iyi bi motorcu abim var onuda davet ederim sizde tanışmış olursunuz
Ayrıca bu tarz gezileri siz karadenizliler daha iyi bilirsiniz bi öneriniz tavsiyeniz şunuda yaparsanız iyi olur gibi düşüncelerinizi bizimle paylaşırsaniz çok memnun olurum
Saygılar
Fatih Sevim
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Bende Giresundan sayilirim Giresunluyum ama yurtdisinda okudugum icin yazlari oraya geliyorum bende orda oldum muddetce sizlerin arasina katilmakdan mutluluk duyarim arkadaslar.
Lets do it all today and worry bout it all tomorrow
bado Giresun'a geldiğinde eğer siyah ninja görürsen o benim
şu an 1 hafta kaldı askerliğin bitmesine 1 hafta sonra Giresun'da olurum,işim evim orda olduğu için yazın geldiğinde görüşürüz
motosiklet.net üyesiyim..
Insallah gelince MT ailesinden uyelerle tanismadan gurur duyarim zaten geldimde herkezin buyumde kucumde olsa tek tek iletisim bilgilerini almak istiyorum bide yazin bi organizasyon yapalim diye sorucam sizlere biraz erken sanirim ama yazin bi gununde yapalim birseyler ben Allah izin verirse Temmuzun en gec 10`unda orada olucagim su anda kucuk bi vize puruzum var onu halledeyim okulumda sinavlarimi veriyim hemen atlayip geliyorum ve sizinde ninjayi gormek icin sabirsizlaniyorum ninjaaa ninjaa . Saygilar
Lets do it all today and worry bout it all tomorrow
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)