selam millet bende giresunluyum daha önce yazmıştım ama yıne bi hatırlatayım dedim. benim bir tanıdığım var giresun da motosiklet ustası. motosiklet den anlar ama dükkanı yok. isterseniz onunla konuşurum. yaptırmak istediklerinizi iletirim. kendisi de ok derse bu iş olur. giresundaki ayarlar motor bildiğim kadarı ile eskiden bisikletçiydi hamdullah ustaydı galiba oranın sahibi. yardımcı olmaya çalışırım ayrıca temmuz gibi bende giresunda olacam ama motorla değil araba ile geleceğim muhtemel. sağlıcakla kalın.
selamlar sevgiler, giresunluyum , şimdilik rizede yaşıyorum , giresundan bu tarafa yolu düşen olursa beklerim
:pr:
Selamın Aleyküm... :D
Doğan hayırlı ossun motorun...
Uzun zamandır pek giremiodum foruma...
Nihayet.... :D
Ayarlar Bisiklet'ten Zip marka zincir spreyi aldım. 25 lira dediler. Pahalı olduğunu hissettim ama emin değildim. Evde internetten bakınca 15 lira olduğunu gördüm.
Bu esnaflık anlayışı insanı soğutuyor alışverişten. Daha da vida bile almam oradan.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
Uzun zamandır dediğin unuttuk seni kanks
@KATİP : Ayarlar gercekten pahalı bazı ürünlerde...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Neyse hatırlattık tekrardan...
Ayarlar giyim ürünlerinde kask,mont vs. internette yaklaşık aynı fiyat... Hani internetten sipariş etsen+ kargo parası denk gelio... Ancak böle şeylerde Çako'nun dediğini gibi pahalı biraz...
Yok ; okul bitti benim mezun oldum; Rize deyim su an
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Eyi yaa hayırlı olsun kanka...
Gezip tozuon şimdi tabii...
Yok be ; Rize deyim; daha Yalova ya gidip motoru göremedim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Nasıl yani? Motoru aldın da daha görmedin öle mi..?
Aynen öYLe işte Daha görmedm 20 gün olcak nerdeyse
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Neyse kanka hayırlısı... İnşaallah kavuşursun yakında yavukluna...
Kavustum bile Makina gercekten güzel; HooP diyosun 150 desin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar, Güvenli Sürüş Teknikleri diye eğitim veren kurumlardan biri OMM ile görüştüm. Genellikle eğitimlerini ankara-bursa-istanbul gibi yerlerde veriyorlar. Bizim trabzon'dan kalkıp oralara gitmemiz zor olacağından, kendilerine burada bu eğitimi verebilirler mi diye sordum. Eğer 8 kişi olursak ve iyi bir tarih ayarlayabilirsek, kendileri Trabzon'a gelerek burada Güvenli Sürüş Eğitimi verebilecekler.
Yalnız arkadaşlar, bu sürüş eğitimi değil yanlış anlaşılmasın. "Güvenli Sürüş Eğitimi". OMM dediğim oluşumu belkide çoğunuz biliyorsunuzdur. Bunun için ehliyetiniz, motosikletiniz ve tam koruma ekipmanlarınızın olması gerekiyor. İlgilenen arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçsin lütfen. (m_ozguruzun@hotmail.com)
ARA-PACKAGE adı altında bir eğitim; 1. gün teori (akşam saatlerinde 2 saat filan yapılıyor)
2. gün ARA-Kontrol (8 saat) ( kapalı alanlarda yapılan eğitim), 3. gün ARA-YOL (8saat) ( trafiğe açık yolda yapılan ve en az 300km yol alınan bir eğitim)
[B]Jon@thaN[/B] ::gleam::
Yokmu Giresunlu Motorcular Herkez Kullanıyor ama Forumlara bakmıolar:D
Bu zamana kadar nerdeydin
Bu arada kimler kullanıyormus Giresunda ben diyim 3 sen de 5 tane motor var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)