gel gel de bayramda gel.. berabr görüşelim
gel gel de bayramda gel.. berabr görüşelim
Arkadaşlar Ordu dan bi akü aldırmam gerekiyor.. Mümkünse Çin malı olmasın.. sağlam bişey olsun.. Benim için bi bakabilecek arkadaşımız varsa ; para gönderirim aküyü alır yollar bana ..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz kardeş akü gönderirim ben sana
ben honda aşçıdan hakan motosikletin cbr 125 r doğrumu
orjinal aküsü yuasa fiyatı 160 ytl istersen ararsınn
sheltox nerelerdesin yoksun
burdayım hakan abi nolsun nash gıdıo
ii yaptın katıl buralarda görün baq onemlı mekanlar buralar biz hep burdayız...
@ HaKaN :
Merhaba Hakan Bey ... 160 YTL lik aküyü almasam da o 60 YTL dediğinizi alsam Ne olur ? Telefonda Akü fiyatı 60 YTL denildi bana ; Orjinal değil ama Orjinal gibi kullanıslı denildi; O akü Çin malı mı acaba ?
Şimdi Öğrenci Öğrenci 160 YTL verdirmeyin bizi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selam cagdaş nasılsın nasıl gidiyor okul
cakalaz kardeş olur sen nasıl istersen yardımcı olurum..haberleşiriz
Tamam o zaman ; Kısa zaman içerisinde İrtibata gecip akü işini haLLedelim ; Ve ya bi haftasonu atlayıp orduya geleyim zaten aramızda 80 km yol var...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz bayramda nerdesin?? karadenizde olcaksan bi buluşma ayarlayalım yaw...
tamam gel beklerim kardeşim
Büyük ihtimalle karadenizdeyim kanka ; Ama yine de kesin bişi söyleyemem ; zaten haberleşiriz..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
a.k.kendine iyi bak görüşmek üzere
CBR 125 Hava filtresi kaç para arkadaşlar ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
60-70 ciwarlarındadır sanrm ama kesin bi bilgim yoq
deiştirmeyi mi düşünüorsun cako
Ya değişmesi lazım kanka ; Baya eskidi ; bitti zaten görsen anlarsın ; Buralarda bulamıyorum uyanını.. Orjinali İST da tlfn ile sordum 30 YTL dediler.. Nası 60 diyo bu Çağdaş ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ne bilim tahmini salladım ben arabalarınkıne gore deiştir o zmn bu arada belkı kasımda ordayım belli olmaz
Bayramda İnşallah bende karadenizdeyim beni de alırsınız dimi sheLL abii Doan abiyle haberleştik zaten nbüyük ihtimal o da Giresunda olursa görüşücez
cadence kardeş nerede olacaksın bayramda hangi ilde ?
kardeşim nerden bilsin cagdaş senin hava filtrenin fiyatını ögrenmek istersen ararsın bir bayiyi sorarsın fiyatını ne gerek var bu boş işlere cakalazz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)