kaanka'ya katılıyorum aynen bende İstanbulda yaşayan Ordululardanım...
herkeze selamlar...canlandırın bakalım su ordu MT'yi
kaanka'ya katılıyorum aynen bende İstanbulda yaşayan Ordululardanım...
herkeze selamlar...canlandırın bakalım su ordu MT'yi
Ordu lular akın Giresun tarafına bugün yaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ehehe karadenizin 2. en fazla motoruna sahip ama ölü olmayı basaran tek mt si ordu mt ye hosgeldınız
slm bende bu gün gittim orduya samsunluyum güzel yerler hoşuma gitti orduda baya bı motor gördüm ama bu sıteyı tanımıyor olmalılar.
Sen de Karadeniz e hoşgeldin arkadaşım Dediğin gibi Baya motor vardır ORDu da SHeltox biraz reklam yapsa iyi olcak asLında
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
zaten karadenizliyim bıraz ucunda kalıyorum sonuna dogruda gideyim dedim
slm hemşolarım bende varım yav neden çağırmıyorsunuz sizi gördüğüme çok sevindim inanın
korganlıyım ve çamaşta çalışıyorum 2 aydır motorum var ama bundan sonra hep olur kanımca
slm kardes hos geldin aramiza ve mt ye
Merhabalar beyler Hayde atlayın Rize ye Gelin Ben bu sabah geldim
Sonra beraber ORDu ya döneriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hoş buldum sheltox
Kaçında geliyorsunuz Sell MSN e gir de konusalım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bizde tam rize ve cevresine gezi yapalim dioduk acaba siz bu tarafa gelseniz rizedende katilcak arkadas war daha bize
Samsun MT de de yazdım sheltox. Pazar günleri ve cuma akşamları toplanıyoruz. Bu pazar için daha önceden sinop a plan hazırladık. Eğer plan olmasaydı ve pazartesi değil de pazar günü çıkmış olsaydınız gelirdik elbet. Kısmetse bir sonraki pazara inşallah.
eeth zamn sorunu heryerde karsimiza cikio Orduya bekleriz gelirseniz karsilariz gezilcek yer cok buralarda....
eyvallah sheltox o tarafa geçeceğimiz zaman seni kesin haberdar edeceğim. sen de samsun tarafına gelirse kesin beni haberdar edersin.
BEN Geliyorum Bu hafta ; GEZDirecek misin beni
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hani gelde gezeriz temmuzdan beri gelion sen zaten
ORDU MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.