giresun mt den herkese selam saygılar
giresun mt den selamlar sevgi saygılarımla
giresun mt den herkese selam saygılar
giresun mt den selamlar sevgi saygılarımla
aramiza hos geldiniz sefalar getirdiniz fm
arkadaslar burdayım haa biyere kaçtığımı sanmayın ama herkezinde dediği gibi bi konu bulup onun hakkında konussak daha canlı olur mt miz demi aklına gelen bi konu olursa hiç çekinmeden söyleyinde muhabbet olsun
ÜMİTLERİN BİTTİĞİ YERDE TÜRKÜN KUDRETİ BAŞLAR (TUNCİ)
acaba ne olsa bulamadim sanirim,en yakin zamanda buluruz yoksa MT miz batacakmi yani ......
ewet bencede napsak acaba
En iisi diger MT lerden yardim almak , soruyorum size ehey ahaliii bu topicin sucu neeeeeee de canlanmioooo , ne yapmaliyiz ne oneriyorsunuz bizlere bir yardim eli uzatin yahuu.....
Ne olcak Kimse yok ; Motor sewer ordu lular nerde diye sorsak ya da www.motosiklet.net bilinmiyo diyelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
AH cakalaz kardes vurma can damarima utandim valla bi ordulu olarak , abi her gordugume soyluyom daha ne yapayim ama nafile 1,2,3 kisi anca war olmuyo amma , gezerken 10 kisi gezmesini biliyonuz kaydolsaniza siteye diyorum tmm diolar sonra FISS... anlamadim gitti valla yawww
Ben arabamın arkasına stiker vurdum kardeşim www.motosiklet.net diye
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aaahhh ah bi arabada bizde olsada bassak sticker mitikIr neeerrdeeee anca her gordugune soylemekle yetiniom simdilik.Millet heralde eriniyor kaydolmaya , yoksa altinda motoru evinde interneti olan adam neden kaydolmasinki siteye
uffffffffffffffffffffffffff nerdesiniz yaw ayip walla hic de olmazmi adam canImm aaaaaaaaaaaaa...
sakin oL OLDuğu kadarıyla yetinmelisin kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ooo cakalz kardes yoksa motorunu aldinmi cbr fln avatarda motosiklet yerinde kucuk bi deisiklik yapmisinda walla ins istedigin olur , alirsan haber vermei unutma
arkadaslar bende burdayım bir yere kaybolduğumu sanmayın yanlız bi konu bisi yokki cevap yazalım ondan pek sesim çıkmıyordu hee alın size konu bu kanuni tigrina 100 hakkında ne düşünüyosunuz arkadaslar(almayı düşünüyorumda).... saygılar
@sheltox
KARdeşim daha alamadm aslında almışş olmam gerekiyodu ama aksilikler yakamı bırakmıyoo inşş yakın zaman da alcam haber vermez miyim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tunci kardes
walla tigrina ii fena deildir , cup oldugundan fazla bas agritcanida hic sanmam ama tigrina ya alternatif elite 100 u dusunebilirsin , sanki elite bana tigrinadan biraz daha hos gozuktu gibi yinede zevkler ve renkelr tartisilmaz ama
sen yinede bidaha 2 si arasinda bi dusun derim , fiyat farkida yok denecek kadar az zaten , bana sorarsan elite derim ,hem elite celik jant boylece tel jantlarin neden oldugu beklenmeyen lastik patlamalarindanda korunmus olursun yine bidaha bi dusun derim ben kardesim
Sevgili kardeslerim sonunda emelime ulastım ve artık motosikletli bir www.motosiklet.net üyesi oldum. wuxi markalı 125 lik bir computer aldım. Motorun gidişi vitese geçisi ve seri olması gayet hosuma gitti bana bi 2 yıl yeter gibime geliyo
Gardaş bende ordudan fahrettin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)