elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz. fm
elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz. fm
ARKADASLAR PEK MOTORLA İLGİLİ Bİ SİTE DEYİL AMA MUHABBET OLMASI AÇISINDAN LİNK GÖNDERİYORUM GÜZEL Bİ SİTE FORUM v.b. içeriklere sahip sohbet odasıda var CO adminliğini ben yapıyorum bi göz atın isterseniz.
www.tunci.piczo.com
www.tunci.piczo.com
ÜMİTLERİN BİTTİĞİ YERDE TÜRKÜN KUDRETİ BAŞLAR (TUNCİ)
tsk tunci guzel bi siteymis ziyaretcisinin bol olmasi dilegiyle
bi göz atarıs saoL kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
saollasın sheltox saollasın cakalaz beğendiğinize sevindim...
bir allahin kulu yokkk arkadas komsu illerden fln giresun samsun mamsun bekleriz haa , maksat karadeniz bir olsun
evet karadenizli olsun çamurdan olsun bee millet sohbete doymus heralde yada böle mt'nin olduğunu bilmiyo
slm arkadaşlar ben de mt uyesiyim ama motor um yok burda trabzon dayım motor bulsam katılıcam da kiralık bulamadım karadeniz de ne yapalım
SürekLi güncelliorm konuyu nası bilmez miLLet ORDu ' lu yok sanırım !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadas anlamadim gitti yaw, hayir 3. ordulu kisi bile yokmu hic yaw , bu arada arifa_07 kardes aramiza hos geldin walla bu topici biz canlandircaz gibi gozukuo hadi kolay gelsin
yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaLım da canlansın o zaman ORDu ' Lu genÇLer
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eyyyy gidi cok feci gaza geldim sindi yaw
Naptin cakalz kardes motor isini.... umarim istedigini bulursun...
aha trabzonlu kardesimizde katılmıs hos gelmissin
eyvallah kardeşim de burada hiç bi etkinlik yok bu nasıl iş bişeyler yapan da yok motor unuz var bi kaç paylaşım yapın bura da çok güzel gezilecek yerler var gezseniz bunları paylaşsanız millet hayran kalır bakın o zamna nasıl çoğalır karadeniz mt si
waLaaa biz asLında karadeniz MT die bi başLık açmalıydık BelKi o zaman biraz biraz doLardı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
wallaha hatami yaptik ne yaw bu ne bole anlamadim walla en iyisi degistirsekmi bu isler hayra alamet degildir......
bencede bencillik yaptık sadece ordulular diyerek en iyisi karadeniz mt yapmak
slm arkadaşlar samsun yakakentten yazıyorum çok sitem etmişsin ama bu genel bir sorun ben yeni üye oldum sayılır daha önce kurtuluss55 nick ile üye olmuştum ama şifre hatalı yada değişti bilmiyorum herneyse yalnız değilsiniz unutmayın
arkadaşlar karadenizli motorsiklet tutkunlarının bir çoğunun net bağlantısı yok yada gerek duymuyorlar tahminim hiç kimseyle tanışamadım yaaawww kendimizi nasıl tanıtcağız bu foruma onuda bilmiyorum bazı yeni üye oloan arakdaşlar tanışma msj ları göndermişler yeni konu mu açmak gerekiyor ayrıca samsuna yolunuz düştüğünde herzaman beklerim bizim buralara şimdilik hoşcakalın
snde hos geldin aramiza karagullenecati kardes, topicin canlanmasi ve yeni kisilerce ziyaret edilmesi tabiki en onemli hedefimiz amma bi konu bulupta biraz aktif tutalim su topici.... ha gayret sanki olacak gibi bi his war icimde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)