siz bu gidişle anca buluşursunuz paylaşım felan yapamazsnız.zaten sheltox motorunu çok özlemiş gibiydin telde. gözün foto felan görmüo anladığım kadarıyla. neyse cuma günü altından alim o motoruda gör sen :D
siz bu gidişle anca buluşursunuz paylaşım felan yapamazsnız.zaten sheltox motorunu çok özlemiş gibiydin telde. gözün foto felan görmüo anladığım kadarıyla. neyse cuma günü altından alim o motoruda gör sen :D
neyy annamadım
Nasıl da yaptım motoru
Bu arada Rize ye götürdüm benm sezonum bitti
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
shel sigorta sorununu hallettin mi ???
halloldu hiç bişe çıkmadı yenısını takıp yolladılar bende annamadm
orduMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız
TEKİRDAĞ/TRAKYA MT
NİCE MUTLU bAYRAMLARA
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hep beraber tüm mt
Ordu MT'nin Yeni YILINI En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
merhaba arkadaslar ben korgandan kemal aranızda olamktan mutluyum evet burda nelr yapıyoruz daha okumadım ama hepınzle tanısmak ve gezılere katılam ıstıyorum ıyı aksamlar
alooooooooooooooooooooooooo mıllet nerdesınızyaa bende burdayım bende varım bende ozrduluyum deyen buraya gelsın ben geldım kımsecıkler yok nerdesınz yavvvv alooooooooooooooooooooo
Aramıza hoşgeldin Giresun/Tirebolu Doğan (ÇaKo)
Ama Rize liyim Burda okuyorum ORDu MT her zaman ziyaretime gelir buralara
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
saol tsk kardesım senınle derbı hakkındada konusmustuk tsk gorusmek uzere ordulular burayaa
ALMışsın demek Motorundan memnun musun bari Ben de ORDu da bi kırmızı Hyosung war onun peşindeyim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
evet hemde gayet memnun krdesım bana yeter vallahı bır ara orduda yada ortada bıryerde bulusuf motor gezısı duzenleyelım arkadsım ne dersın haa hem motorlarımız hakkında bılgı alısverısı yaparız ne dersın
slm arkadaşlar ben aslen orduluyum istanbul 93 ten beri izmir deyim halen izmir de yaşamaktayım sizleride motorsiklet net de görmekten mutluluk duyuyorum karadenize hersene muhakkak otomobillerle geliyoruz gezmeye nasipse bu sene arkadaşlarla nasipse motorlarla gelicez tanışmak dileğiyle saygılar
by K@d@k@L
gel guzel kardesım hos gelırsın ama bos gelem maıkenelrıde getır gelınce haber goruslım guzel kardesın armaıza hosgeldın yıne kazasız surusler
Alıntı:
derbici_52´isimli üyeden Alıntı
gel guzel kardesım hos gelırsın ama bos gelem maıkenelrıde getır gelınce haber goruslım guzel kardesın armaıza hosgeldın yıne kazasız surusler
tabiki makinalarla gelicez kardeşim izmir mt den türkmotorize ve motordelisin den ayrıca izmir çarşı gurubu ndan arkadaşlarda katılıcak arkadsım sper olurya gelın gelın ne olursanız gelın kardeslerım burda bır camıya kuralım ordu asfaltını aglatalım :D
Ben motorumu sattım 2 gün önce ; Ama Dediğim gibi şimdi Hyosung alacağım Ordu da var bi tane olmazsa İST taraflarından alacağım!
oLMazsa da siz beraberce ziyaretime gelirsiniz zaten mesafe 89 km
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)