bozok yaylasının motorcuları nerdesiniz.bizimde grubumuz olmasınmı
millet motora binmekten internete girmeye fırsat bulamıyor anlaşılan.
teknolojiyide takip edelim ama
bozok yaylasının motorcuları nerdesiniz.bizimde grubumuz olmasınmı
millet motora binmekten internete girmeye fırsat bulamıyor anlaşılan.
teknolojiyide takip edelim ama
vah hemserım vah.....
taaa 2.ayda acmıs topıgı....
hemsoo ben ank da yasıomda.....ama aslen yozgat sorgun BAHADIN KASABASINDANIM.....
yokmu baska yozgatlı....
hadı hayırlı olsun dıyelım ...boğazlıyan lıyım bende
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
eh bende yazayım bari yozgat merkezdenim..ama 30 senedir istanbulda ikamet ediyorum..hemşerilerime sevgiler..hoşca kalın..yozgatta mt kurarsanız elimizden gelen her yardımı yaparız..
yavas yavas yozgat mt artıor....hani yozgatta bı grup kurulmasada en azından hemserılerımızı tanıyoruz....
yozgatlı motorcu yok galıba ..bızler de numunelık mı olduk şimdiii...
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
he abi yaaa...biz anca numune oluruz....bizden baska ne olurkii....
suna bak 80 bın nufuslu ılden 4 kisi mt deyiz...
bahadinli askerlik noldu vazmı geçtin
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
bahadınlı asker abı 20 sınde gıdıyodu galıba ..
Arkadaşlar tüm hemşerilerimden özür diliyorum...bu sayfayı bir ara cemal abim sayesinde bulmuştum yazıcaktım ama sonra yeniden kaybettim...neyse geç olsun güç olmasın bende aranızdayım...aslen yozgat merkezliyiz...
bu arada bahadinli arkadaş şu anda askerde sanırım...kendisine hayırlı teskereler diliyorum...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
bir seneyi aşan zaman ve toplam mesaj 12 adet.nerede bu mıllet
geçen sene yozgata motorumla gittim..yaş 52 olunca yozgat gibi küçük bir yerde sanki uzaydan gelmiş muamelesi gördüm..gelen giden motoru inceledi..klişeleşmiş sorulardan soruldu..abi bu kaç yapar..amca bu motor pahalımı vs vs...üzülerek gördümki bizim yozgatta motosiklet hala cin arabası...gençlerdede bir heves göremedim..tek yüksek cc li motor ali diye bir arkadaşta vardı..koca vilayette 3-6 tanede scooter...üzüldüm inşallah hemşerilerim bu yazılanları okurda motosiklet kültürüne biraz daha ykın hissederler kendini...bugün güzel bir topic okudum..atalarımız ikibin yıl ata binmişler ama motosiklet kullanımında dünyanın çok gerilerindeyiz..bu topic tam bizim yozgatı anlatmış....inşallah yeni yetişen gençler tabuları yıkıp demir atlarıyla mt de yerlerini alırlar..hoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
benım de gorduklerım sızınkınden farksız sene 94 de babamla gıtmıstım tabı motorla sizin dediğiniz gibi sorular felan.birde şu var mesela benım köyümde
motora binicek genç yok çünki artık insanlar arayış içindeler yanı kimi daha büyük şehirlerde kimisi yurt dışında..
Selam Hemşolar nasılsınız? Ben de aslen Yozgatlıyım lakin doğma büyüme Ankara. Bunda sonra ben de buradayım.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
hoşgeldinizzzzzzzz
hoşbulduk gurban..
mt yozgat kimse yokmu ya..
helloooooooooo..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)