Reflexiv kardeş Kayseride nasıl istediğiniz zaman ortam oluşturabiliyormusunuz. toplaşmalar falan nasıl oluyor Allah nasip ederse bende birkaç aya kadar Kayseriye taşınacağım.
Reflexiv kardeş Kayseride nasıl istediğiniz zaman ortam oluşturabiliyormusunuz. toplaşmalar falan nasıl oluyor Allah nasip ederse bende birkaç aya kadar Kayseriye taşınacağım.
ilk başlarda birbirimize sadece gördüğümüzüde selam vermekle yetinirken şimdi kmk(kayseri motosiklet kulübü) diye bi grubumuz bile var..yani ortam güzel...
BOZOK yaylasının yiğit evlatları hepinize hayırlı Cumalar güzel haftasonları diliyorum
34 EU 191
Tüm hemşerilerime selamlar ana sayfada memleketimi göremeyince duramadım yazdım. Ne yapalım böyle kendimiz çalıp oynasakta memleket bizim memleket.
34 EU 191
yozgat mt grubunu kurarken pek ümidim yoktu yinede beklediğimden fazla ilgi olmuş.bende rahatsızlığım nedeniyle ilgilenemedim ve cevaplar yazamadım.şimdi sağlığım yerine geliyor inşallah bundan sonra daha çok vakit buluruz vede görüşürüz.
sizlerinde bildiği gibi ilimiz gençleri interneti sadece oyun olarak görüyorlar.aslında dünyaya açılıp faydalı olan bilgilere ulaşmak yerine sadece oyun aracı olarak düşünüyorlar.
motor sevgileri var ama korkuları çok fazla rahmetli arkadaşımız selami ünal'ın yaptığı kazadan sonra her anne baba çocuğunu motordan uzak tutmaya çalışıyor.
aslında hatamız çocuklarımızı bilinçli yetiştirmek yerine korkularımızdan dolayı motordan uzak tutmaya çalışmak oluyor.kimse ecelin önüne geçemez kazalarda bir anlık gaflet bazende şımarıklıktan oluyor.motor bilgisi zayıf gençlerimizde ilk bakışta hemen sürat denemeye kalkılıyor buda büyüklerini korkutuyor. belki haklılar ama gençlerin heveslerini kırmak yerine eğitmek daha iyi olmazmı.
sadece küçük bir ilimiz var olaylar unutulmuyor.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
güncel......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bizim köyde yağmurdan tarlaya gidemiyorlarmış. İklim mi değişti ne memlekette??
günleriniz aydınlık içinde geçsin ürünleriniz bol ve bereketli olsun YOZGAT'lı kardeşlerim.
34 EU 191
hemşerilerim nasılsınız.........
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)