Tüm İslam aleminin ve Yozgatlı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim.
Tüm İslam aleminin ve Yozgatlı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
slm millet... yada günaydın diyelim daha mantıklı... yozgat gezim bitmiş bulunmakta...şuan istanbuldayım.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hoşgeldin, memleketin kuru sıcağında kavruldun mu, nasıldı Yozgat?
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hoşgeldin kardeşim.İnşallah bende yakında memleket özlemini gidereceğim.Nasıl yollar rahat bir şekilde motor kullnacak gibi mi? Köy yolları sıkıntı olmaz inşallah.İnsanını memleketi bir başka güzel oluyor. Ama bizim memleketimiz bambaşka güzel demi.
yollar çok güzeldi benim için...zaten şuan yozgat ve çevresinde pançar sulama zamanı olduğu için halkın büyük kısmı tarlalarda.. ana yollarda kamyon ve otobüs haricinde çok az araç görebiliyorsunuz.... bzim köyün bağ yolunda başka bir tat güzellik var.... yozgat merkezden boğazlıyan ve kayseri istikametine giden atatürk yolunun keyfi bambaşka... her 3 - 4 km de bir buz gibi akan pınarların suyu ise anlatılamaz......................
Oof, özendirdin. Haftaya Datçaya motorla gitme planı olmasaydı Yozgata gidecektim, ama hayırlısı artık başka sefere. İzin olsa yine giderdim ama nasip...
özenilmeyecek gibide değil be kardeşim... yozgat merkezde lise caddesinde gezerken 34 plakayı görüpte sana almanyadan gelmiş muamelesi yapılması başka bir tat... geçen sene cbf 250 ile gittiğimde jandarma şefaatlide çevirme yapıpta ehliyet i gördüğünde şöle demişti... 4,5 yıldan beri şefaatli kasabasında görev yapıyorum ilk kez a2 ehliyetli bir motor sürücüsü gördüm.... helal sana................
Şefaatlide birkaç sanayide çalışandan başka herhalde motor yok onlarda ehliyetten habersiz. Jandarma garibim ne yapsın A2 ve Şefaatli ikisini bir arada düşünemiyor herhalde. Neyse bilinçli olanların da varlığından haberdar olması adına çok güzel denk gelmiş.
s.a arkadaslar.bende yozgat boğazlıyan bektaşlı köyündenim.Ama ANKARA,da doğup büyüdüm.bayramda düğünde cenazede işte ara sıra gidiyorum memlekete.ama motorumla gıtmek hiç nasıp olmadı.inşallah nasıp olursa gıdıcem...tamda pancar zamanı tandırda pancar kızarttırıp yesem ne guzel olur ....
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
ben gıdınce yaptırcam kardes ıstersen sana da yollayım
yusuf ne işin var oralarda dön evine çabuk hadi bakim
Yüksek Kalite Üstün Performans
arkadaşlar nasılsınız.... güneşli bir istanbul gününden hepinize selamlar....... yozgatımın güzel insanları.......
Bendende herkese bol selam sevgili hemşerilerim. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)