Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858 ... SonuncuSonuncu

[Yozgat - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Tüm İslam aleminin ve Yozgatlı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    slm millet... yada günaydın diyelim daha mantıklı... yozgat gezim bitmiş bulunmakta...şuan istanbuldayım.................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    xl650 transalp, ybr 125
    hoşgeldin, memleketin kuru sıcağında kavruldun mu, nasıldı Yozgat?

Motosikleti
    Alıntı ofdmed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin, memleketin kuru sıcağında kavruldun mu, nasıldı Yozgat?
    aynen dediğin gibi memleketin kuuru sıcağı kavurdu beni... ama güzeldi gerçeten ... ırmakta balık tutup onu direk odun közünün üzerinde közleyip yemek daha başka bir zevkti... önümüzdeki bir ay içinde motosikletimle gitmeyi planlıyorum......................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

csem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    Hoşgeldin kardeşim.İnşallah bende yakında memleket özlemini gidereceğim.Nasıl yollar rahat bir şekilde motor kullnacak gibi mi? Köy yolları sıkıntı olmaz inşallah.İnsanını memleketi bir başka güzel oluyor. Ama bizim memleketimiz bambaşka güzel demi.

Motosikleti
    Alıntı csem66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin kardeşim.İnşallah bende yakında memleket özlemini gidereceğim.Nasıl yollar rahat bir şekilde motor kullnacak gibi mi? Köy yolları sıkıntı olmaz inşallah.İnsanını memleketi bir başka güzel oluyor. Ama bizim memleketimiz bambaşka güzel demi.
    yollar çok güzeldi benim için...zaten şuan yozgat ve çevresinde pançar sulama zamanı olduğu için halkın büyük kısmı tarlalarda.. ana yollarda kamyon ve otobüs haricinde çok az araç görebiliyorsunuz.... bzim köyün bağ yolunda başka bir tat güzellik var.... yozgat merkezden boğazlıyan ve kayseri istikametine giden atatürk yolunun keyfi bambaşka... her 3 - 4 km de bir buz gibi akan pınarların suyu ise anlatılamaz......................

Motosikleti
    xl650 transalp, ybr 125
    Oof, özendirdin. Haftaya Datçaya motorla gitme planı olmasaydı Yozgata gidecektim, ama hayırlısı artık başka sefere. İzin olsa yine giderdim ama nasip...

Motosikleti
    Alıntı ofdmed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oof, özendirdin. Haftaya Datçaya motorla gitme planı olmasaydı Yozgata gidecektim, ama hayırlısı artık başka sefere. İzin olsa yine giderdim ama nasip...
    özenilmeyecek gibide değil be kardeşim... yozgat merkezde lise caddesinde gezerken 34 plakayı görüpte sana almanyadan gelmiş muamelesi yapılması başka bir tat... geçen sene cbf 250 ile gittiğimde jandarma şefaatlide çevirme yapıpta ehliyet i gördüğünde şöle demişti... 4,5 yıldan beri şefaatli kasabasında görev yapıyorum ilk kez a2 ehliyetli bir motor sürücüsü gördüm.... helal sana................

Motosikleti
    HONDA CBF150
    Şefaatlide birkaç sanayide çalışandan başka herhalde motor yok onlarda ehliyetten habersiz. Jandarma garibim ne yapsın A2 ve Şefaatli ikisini bir arada düşünemiyor herhalde. Neyse bilinçli olanların da varlığından haberdar olması adına çok güzel denk gelmiş.

kozalak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    s.a arkadaslar.bende yozgat boğazlıyan bektaşlı köyündenim.Ama ANKARA,da doğup büyüdüm.bayramda düğünde cenazede işte ara sıra gidiyorum memlekete.ama motorumla gıtmek hiç nasıp olmadı.inşallah nasıp olursa gıdıcem...tamda pancar zamanı tandırda pancar kızarttırıp yesem ne guzel olur ....
    Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.

Motosikleti
    Alıntı csem66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şefaatlide birkaç sanayide çalışandan başka herhalde motor yok onlarda ehliyetten habersiz. Jandarma garibim ne yapsın A2 ve Şefaatli ikisini bir arada düşünemiyor herhalde. Neyse bilinçli olanların da varlığından haberdar olması adına çok güzel denk gelmiş.
    aynen... yanlarrından bi ayrılışım vardı sanki başbaakan gidiyorda onlarda bakıyorlar....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 PM ----------

Alıntı kozalak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaslar.bende yozgat boğazlıyan bektaşlı köyündenim.Ama ANKARA,da doğup büyüdüm.bayramda düğünde cenazede işte ara sıra gidiyorum memlekete.ama motorumla gıtmek hiç nasıp olmadı.inşallah nasıp olursa gıdıcem...tamda pancar zamanı tandırda pancar kızarttırıp yesem ne guzel olur ....
    üffffffffff canım çekti bak şimdi............

Motosikleti
    600RR
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen... yanlarrından bi ayrılışım vardı sanki başbaakan gidiyorda onlarda bakıyorlar....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 PM ----------

üffffffffff canım çekti bak şimdi............
    valla koyden felan gelen olursa ılk olarak pancar ıstıyorum onun tadını yemeyen bılmez dıcem kusura bakmayın ama
    Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.

Motosikleti
    Alıntı kozalak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla koyden felan gelen olursa ılk olarak pancar ıstıyorum onun tadını yemeyen bılmez dıcem kusura bakmayın ama
    üffffffffffff iyicene canımm çekti.... hafta sonu pancar almaya yozgata mı gitsem...

Motosikleti
    600RR
    ben gıdınce yaptırcam kardes ıstersen sana da yollayım

ünlümotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    yusuf ne işin var oralarda dön evine çabuk hadi bakim
    Yüksek Kalite Üstün Performans

Motosikleti
    arkadaşlar nasılsınız.... güneşli bir istanbul gününden hepinize selamlar....... yozgatımın güzel insanları.......

Motosikleti
    HONDA CBF150
    Bendende herkese bol selam sevgili hemşerilerim. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ünlümotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yusuf ne işin var oralarda dön evine çabuk hadi bakim
    geldim tekrar kayseriye de ağırlayamadınız beni geri dondum bende memleketime

bu arada yozgatlı hemserilerim.su an yozgattayım tanısmak konusmak isteyen olursa buralardayım..motorm siyah hyoo..

Motosikleti
    Alıntı reflexiv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geldim tekrar kayseriye de ağırlayamadınız beni geri dondum bende memleketime

bu arada yozgatlı hemserilerim.su an yozgattayım tanısmak konusmak isteyen olursa buralardayım..motorm siyah hyoo..
    ben geçen hafta yozgat taydım.. okadar tanışmak istedim hemşerilerimle ama denk gelmedi.... ama yakın zamanda kayseriye gelmeyi planlıyorum.. gelirsem tanışmak isterim..........

reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben geçen hafta yozgat taydım.. okadar tanışmak istedim hemşerilerimle ama denk gelmedi.... ama yakın zamanda kayseriye gelmeyi planlıyorum.. gelirsem tanışmak isterim..........
    o daha uygun olur abicim.orada daha organizeyiz

REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler