yerköy merkez
şefaatli 2 oldu yerköy 1... yokmu artıran..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
1 de çekerek vardı, unutmayın. 3 başından(batı), bir sonundan (doğu) oldu...
Güzel yurdumun güzel insanları hepinize hayırlı günler
selam yurdumun güzel insanları nasılsınız..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Teşekkürler. Rüzgarlı bir İstanbul gününde YBR ve ben Garipçe keyfi yaptık. Onun da selamı var))
selam arkadaşlar nasılsınız... haftaya pazar yozgata geleceğim arabayla... merkezdeki arkadaşlarla tanışmak isterim... arabamda mt stıkır ı vardır ve camda tekteker ramço yazar.....
haftaya ne zaman abi.bende motorumla gelebilirim haftaya muhttemelen tanısalım ins
[QUOTE=reflexiv;1630113]tamam ramazan abi.ins kısmetse
Oh oh gezin, ağustosta da ben gideceğim nasip olursa. Şimdiden hayırlı yolculuklar.
Nasip olursa bende ağustos ayında YOZGAT ta olmayı düşünüyorum. Denk getirebilirsem bende uğrarım.Göreyim motorcu hemşerilerimi çok güzel oacağına eminim muhabbetin.Şöyle YOZGAT meydandaki çay bahçesinde oturur motordan mottan, kasktan nebileyim iki tekere dair birsürü konudan dem vurur kısa da olsa hoş zaman geçirirz diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar nasılsınız
Eyvallah kardeş, hoşgeldin.
Svegili hemşerilerim hepinize saygılar sunuyorum.Nerelerdeniz ne yapar ne edersiniz. Sesinizin çıkmasına engel olan nedir.
Valla kardeş, kimseden ses çıkmıyor. Malum yaz geldi, gezilerden fırsat bulamıyoruz heralde
Selam arkadaşilar nasılsınız... şuan yozgat merkezden bir internet cafeden yazıyorum... Geçen hafta cumartesiden belli yozgattayım... Bu gün şefaatli paşaköy kasabasına dedemlerin evine geçiyorum..........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)