arkadaşlar yozgatlılar olarak sanırım 2- 3 kişiyiz... biz bari forumu aktif tutalım... en azından siteye girince iki kelime bişeyler yazalım........
arkadaşlar yozgatlılar olarak sanırım 2- 3 kişiyiz... biz bari forumu aktif tutalım... en azından siteye girince iki kelime bişeyler yazalım........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selamun aleykum hemserilerm.nasılsınız..gelicm insallah gelecek ay memleketime..bu arada kayseride oturuyrum ismim yusuf motorum hyo..
Aleyküm Selam sevgili hemşerilerim.Güzel memleketimin her köşesinde bulunan tüm YOZGAT lı kardeşlerime bendende bol selam ve saygılar.adım semih.istanbuldayım ama inşallah hesaplarım uyarsa 2 ay sonra kayseriye taşınacağım. nasip inşallah
aleyküm selam toprağım...... şöyle yazalım arkadaşlar...foruma ses gelsin.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
herhalde hafta sonu olduğu için kimse bişey yazmamış
yozgatta geziler felan olmuyor mu hiç foto görmedik şimdiye kadar.bildiğim kadarıyla da büyük makine de fazla??
Yozgat tan yazan kimse yokki buraya. Memleketten haber alalım.
Buraya yazan tüm yozgatlılar başka şehirlerden yazıyor.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
bi ara bizim mt de olduğu gibi burdada yazan iki üç kişi var.canlanır umarım..
Hemşerilerim herkese hayırlı günler. Allahtan kazasız belasız bir gün ve nice günler diliyorum.
Yapacak birşey yok bir kişi dahi girmesede, ana sayfada il grupları arasında YOZGAT'ımın görünmesi adına elimden geldiği kadarı ile hergün girip birşeyler yazacağım. herkese bol selam.
arkadaşlar bende burdayım... yozgat lıya hepimiz ses olalım...
Arkadaşlar, Yozgat'ın neresinden olduğumuzla başlarsak bir konu açmış olabiliriz sanırım. Ben Çekerekliyim. Yozgatta 10 sene kaldım, ortaokul ve liseyi orada okudum.Şu an İstanbulda ikamet ediyorum.
Herkese hayırlı günler hayırlı işler diliyorum sevgili hemşerilerim.Allah kazasız belasız motor kullanmayı nasip etsin hepimize.Yozgat/Şefaatli/Kazlıuşağı köyünden.İnşallah iki ay sonrasından sonrada Kayseriye yerleşeceğim.Ordan yazarım artık.
Şefaatli 2 oldu, devam...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)