merhaba arkadaşlar.uzun bir aradan sonra tekrar internete ve siteye girme fırsatı buldum.57 sayfa yazışma olmuş her yazılanı okuma fırsatım olmadı.katılan hemşerilerime çok teşekkür ederim.sizlerinde malumunuz yozgat merkez düz bir arazi değil ufak bir yerleşim birimi coğrafi yapısı ve hava şartları gereği motor sevdalıları belirli bir grup tan oluşuyor.iş sah ası yok gençlerimiz hala babadan harçlık alıyor ve heveslerini ertelemek durumunda kalıyorlar.ama ilçelerimizin çoğu motor kullanmaya elverişli.birde tamir ve parça sıkıntısı var.bu yüzden yozgat lı gençlere darılmayın il dışında bulunan hemşerilerimiz motor sevdalısı olan arkadaşlar motor ları olsun yada olmasın katılım ne kadar çoğalırsa bu grup gelişir ve güzel dostluklar kurulur düşüncesindeyim. katılımlar için tekrar çok çok teşekkür ederim.
tekrar hoşgeldin..
dostlar gece yarısı yozgat şefaatli paşaköy kasabasına gidiyorum istanbul dan yola çıkıyorum...
Eyvallah kardeşim cok mutlu olur imam hatipte mudur muavini mehmet yasar adi ;) motorcu dayanışmasıni saglayin bakalim yazin gelince beraber gezeriz insallah ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Ramazan ben de Sultanbeylideyim.Yazin Yozgat'tayim. Tanismak isterim ;) yolun düşüyor mu bu tarafa.
[/COLOR]Ramazan ben de Sultanbeylideyim.Yazin Yozgat'tayim. Tanismak isterim ;) yolun düşüyor mu bu tarafa.[/QUOTE]
bende sultanbeylideyim ekol lojistik te tır şoförüyüm adım mustafa arslan 34 eb 5698 plakalı tır kullanıyorum kısmet olursa tanışırız inş
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
hemşerim bende şefaatli türüdüler köyündenim yolun açık olsun
bende sultanbeylideyim ekol lojistik te tır şoförüyüm adım mustafa arslan 34 eb 5698 plakalı tır kullanıyorum kısmet olursa tanışırız inş
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
hemşerim bende şefaatli türüdüler köyündenim yolun açık olsun[/QUOTE]
Tanisiriz insallah abi. Hamit sütmen orta okulundayim ben buyur bi cayimizi ic ;)
bende eski kamyon tır otobüs şöförüyüm.. şuan kendi seyahat firmamı kurdum... inşallah tanışmak nasıp olur.... şefaatli paşaköy kasabasındanım...
Pasakoyden ali Şimşek var tanir misin minibüsü var sefaatli yozgat arası.
selam bozok diyarının yiğit evlatları... nasılsınız...
Aleyküm selam ramazan abi. Iyi şükür sen nasılsın ?
valla durum aniden gelişti yoksa haberdar ederdim... bir dahaki sefere inşallah.....
Inşallah abi ;)
günaydınlar..........
Günaydin ;)
Paşam senin geldiğin iyi oldu forum şenlendi valla.. eskidem kendim söyleyip kendim dinliyordum...
Eyvallah abi ;) o değil de bu sayfa bizim sohbet sayfamiz gibi oluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)