Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hemşerilerim forumu fazla sessiz bırakmayın....
hepinize günaydın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hemşerilerim nasılsınız.... sesiniz çıkmıyor..
güncelll....
güncelll.....
Tşk ederim ramazan kardeşim siz nasılsınız? Bende yavaş yavaş hazırlıklara başlıyorum EFSANE ile bir Antalya yapmayı düşünüyorum
sen ne azimli bir adammışsın abi ya . takdir ettim. taş olsa takip edip bişeyler yazar.
eh birde biz güncelliyelim..tüm hemşerilerime sevgilerrr
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
yeni yüzümüz hayırlı olsun..... uyan ın ey hemşerilerim.....
nerde bu yozgat ın yiğit evlatları... uyanın ey yozgat diyarının sessiz evlatları....
Bu sayfayı bir tek sen taşıyorsun
Hazır yeri gelmişken sorayım 2 hafta sonra önce Ankara oradan da Yozgat yapacağım, Çandır a gitmek için Yozgat üzerinden olan yolu mu, Kayseri>>Felahiye üzerinden olan yolu mu tavsiye edersin? SES te çalışıyorum demiştin, SES turizm hep Yozgat üzerinden gidiyor ve yollar çok kötü, Kayseri üzerinden hiç denemedim, yolumu uzatır ama Kayseri Ankara yolu güzel bir yol
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
kayseri üzerinden gidersen yollar daha güzel ama yol baya uzuyor.... bana kalırsa eger motosiklet ile gideceksen en güzel yol yine yozgat üzerinden geçen yol... zaten yollar en son 2 hafta önce gittiğimde baya güzeldi.... yozgat merkez e girmeden sağdan atatürk yolu nu da kullana bilirsin ama sonlara doğru yolu karıştıara bilirsin... atatürk yolu da türkiyede bulunan bana göre en güzel yoldur.... ama kayseri yolunu yolun uzaması bakımından tavsiye etmiyorum.... yozgat merkez yolu en güzel yoldur çandır için bence....
Çok sağolasın, motorla gidiyorum evet, oradan da güneye inip tekrar İstanbula çıkacağım Eğer yollar düzgünse Yozgat üzeri gerçekten kısa, bakalım hayırlısı..
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)