arkadaşın eksik olmasın
arkadaşın eksik olmasın
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
abi motor nasıl....
birde istanbul buz gibi oralar nasıl....
http://www.motosiklet.net/forum/moto...erdin-var.html
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hemşerilerim nasılsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hemşerilerim allah nasip ederse yarin ankara istikamaetine yola çıkacağım..1- 2 gün ankarada ablamda kaldıktan sonra yozgat a geçeceğim.... ankarada yenimahalle memlik köyü yakınlarında olacağım... meşur hurdacılar sitesinin üst kısmında yakacık ın orda.... yozgat ta ise şefaatli de....
iyi Buralar çok soğuk. Motora binemiyoruz.İnşallah havalar ısınınr da benim Ceylanı çıkarırımm.
selamm hemşerilerim nasılsınız.... ben şuan yozgat şefaatli paşaköydeyim.... hava kara bulutlu ama yağmur yok....
slm millet nasılsınız... ben şuan şefaatli kasabasındayım... hafta içi yozgat a geçeceğim .. yozgatta finans bank varmı arkadaşlar...
vaay adam memleketin havasını soludu kendine geldi...
yozgatta finans bank yok abi, ben kredi kartı yatıracağım zaman ptt den yatırıyorum ypzgatta olduğum zamanlar. bunu da çok geç keşfettim tabi...
slmlr bizim jawayı nasıl 12 volta çewirrim ? şimdiden tşkkrlr
selam hemşerilerim nasılsınız... ben iyiyim..dün akşam dolu yağdı paşaköye.... hemide çok fena... saabah kalktığımızda güneş yüzünü gösterdi... sevindim.. bir süre daha yozgat şefaatli paşaköydeyim...
slm nasılsınız hemşerilerim.. halan yozgat şefaatli paşaköydeyim...
slm hemşerilerim nasılsınız.. ne var ne yok hayat nasıl....
selam yozgat, bana yardımınız lazım. yardım edebilecekler bana özelden ulaşabilirse sevinirim :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
a.slm.... bu gün istanbuldayım..25 günlük yozgat gezim bitmiş bulunmakta...
Merhaba Ahmet kardeşim jawayı 12 volta çevirmen için Sorgunda veysel ustayı bulman lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:35 ----------
Yürekçe merhaba kardeşim telde görüşmüştük karar verince tekrar ararsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)