inşallah. Yozgat çok soğuk yav motora binemiyoruz.
inşallah. Yozgat çok soğuk yav motora binemiyoruz.
bugün ankarada da kar yağdı. hava da çok soğuktu. biraz bisiklete bindim kışın bu kadar üşümemiştim.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
nasılsınız arkadaşlar........ bu gün istanbulda güzel bir hava vardı...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...kici-oldu.html
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
nasılınız hemşerilerim.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı cumalar heşerilerim...
motorumu ordan almışken geri teslim edermiyim kendi ellerimle? onu GERÇEK bi ustaya bıraktım az önce birazdan da içini açacaz beraber. motorumu berbat hale getirmiş gitmiyo makina... laftan anlayan bi herif de değil ki kendini çok bilen bişey sanıyor motorun arızasını bile söylemekten aciz midir kendi çapında çakallık mı yapıyor orasını anlamak da zor... ee burası konya
motor açılırken yanında dur.. yapılan işlemleri gör...
iyi akşamlar gençler.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
günaydın hemşeilerim nsaılsınız....
günaydın hemşerilerim nasılsınız.. kayboldunuz yine....
günaydın millet. ramço yine aktifsin .
ne yapalım abi ben olmazsam forum biraz sessiz kalacak... ben milletvekili olsam yozgat ın sesini duymayan kalmaz... bu arada konu açtım bakın isterseniz..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...erdin-var.html
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)