Hemşehrilerim hayırlı geceler. 6 ay sonra ilk defa mt ye girdim ilk uğradığım sayfa oldu...
Hemşehrilerim hayırlı geceler. 6 ay sonra ilk defa mt ye girdim ilk uğradığım sayfa oldu...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
abi özledik valla seni hoşgeldin.... nasılsın abi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selamlar ben de yozgatlıyım.
selamlar ben de yozgatın eski jawacılarındanım
selam hemşerilerim nasılsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selam olsun hemşerilerim en çokta başlığın yorulmaz savunucusu tekteker ramçoya olsun bu başlığı yeni gördüm bende yaklaşık 1 aydır bu forumda takılıyorum.
yalnızkurt abi senin kentparkın ordaki koyduğun fotoyu gördüm orda bi abi var babama 1957 model BMW R26 toplamıştı sorgunlu kendisi o sen misin yoksa?
selam dostlar nasılsınız....
gününüz aydın yolunuz ve farınız açık olsun hemşehrilerim.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
günaydın.... günaydın günaydın...
selam hemşerilerim n
Uploaded with ImageShack.us
asılsınız... yağmur yüzünden gezim erken bitti...
ramço tebrikler kardeş. rahatlamışsındır stresini boşaltmışsındır.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
evet abi çok iyi geldi... yaklaşık bir senedir bu kadar uzun yağmur yememiştim... ama şeker değiliz erimez....... yol yer yer çok bozuktu.... ama çok keyifli bir yolculuk oldu...şimdi planda temmuz öncesi yozgat var.... nisanla temmuz arası uygun bir zamanda gideceğim..duyrulur yozgatlı hemşerilerime...
günaydın hemşerilerim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)