selam olsun hemşerilerime...
selam olsun hemşerilerime...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hemşerilerim yaşoıyormusunuz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hooppp gelen giden kimmiş 2 gun ugramadık diye topiğe
racer 200 forumdaaan uzaklaştırıldı....foruma baya ses veriyordu.... nasılsınız ne var ne yok:
Hepinizin gecesi hayır olsun
hemşerilerim sesin
iz çıkmıyor nasılsınız...
Ramazan abi sen olmasan bu topik yürümez Bu topiği ayakta tutan sensin.İyiyim abi sen nasılsın nasıl gidiyor servis işi?
Hayırdır abi ne sıkıntısı bu?
Olsun abi nerde ekmek oraya rota, Allah kaza bela vermesin de gerisi mühim değil...
hayırlı pazarlar hemşerilerim...
dün yinee istanbul edirne arası gidip geldim... yolda 66 plakalı adının rahmi olduğu bir abimle tanıştım... hemşerim tekirdağ ççorluda ikamet ediyormuş... arapaşı içmeye davet etti...i stanbuldaki hemşerilerim en kısa zamanda ben gideceğim sizde gelmek isterseniz birlikte gideriiz... gitmeden haber veririm size...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 ----------
http://www.facebook.com/video/video....?v=wall&ref=ts
Ramazan abi teklifin için çok teşekkür ederim 1 ay sonrası için olursa neden olmasın güzel bir gezi olmuş olur hemde.Daha önce arapaşını da tatmadım bu vesileyle tatmış oluruz daha önce Edirne'ye 1 sefer gitmiştim oda gezi amaçlı turistik motorla daha da heyecan verici olacağını düşünüyorum.
İnş. gideriz de güzel bir gezi olur.
İyi geceler hemşehrilerim.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
hemşeri,lerim nasılsınız.... güneşli ve güzel bir istanbul gününden selam olsun herkeze...
Herkeze slm olsun bol güneşli günler motor sürenler tekeriniz düz bassın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)