ii akşamlar dostlar nasılınız..........
ii akşamlar dostlar nasılınız..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
karlı soğuk ve şöförün çile çektiği bir istanbul sabahından günaydın..... 13 km lik yolu sabahın 07 00 dan 09 34 ulaşmış bir şöför olarak tüm heşerilerime selam ederim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
A.s. Ramazan abi keyifler ne alemde dicem ama yağmur kar oldugu surece pek keyfinin olmadıgı kesin.
hele kısın kamyon calıstırma rezillik abi ya...
altına ates yak...eter sık benzin koklat...pürmüzle ates tut....
abi kısın ekzosu dönderirdik depo altına...
bi kere erzurum tarafında yolda seyir halinde depo dondu kamyon stop etti..3 tane yedek lastik vardı 2 sini yakmıstık....donu çözmek için...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 ----------
kamyonumuzda buydu abi...bizim değil yani is yerinin...
üstündeki de benim
abi biz 2 kisi dik..bi soför vardı bide ben....2 kisilik koltukta gerile geriye giderdim...
bide takometreyi düsük ayarlatmıstık...defransiyelde seri idi ...407 volvo mu neydi...yükü de az oldugu icin 3 ton falan...
takograf 68 gösterirken 108 ile radara girmistik...
ben jawa ile bu kamyona yetisememistim rampa asağıda..kırıkkaleye gidiyorduk...100-110 arası elmadağ ın ordaki rampadana asağı kamyon gaza basınca bende asıldım yetisemedim kamyona...160 falan yapıyo kamyon tabi düzde...
sehirler arası cok güzel oluyordu araba gibi gelip gidiyorduk...yediğimiz radarlarında haddi hesabı yok
selam hemşerilerim nasılsınız.... zorlu bir üç günü daha atlattıktan sonra yeniden foruma göz atabildim... 3 günde 6000 km yol yaparak nerdeyde günde 3 saat uyuyarak ayakta kaldım.... istanbul romanya gidip geldim.... türkiye gibi memleket yok....
evet abi sondaj makınası...üstündeki operatör benim...
ama bu su sondajı değil...zemin sondajı yapar....
ama bu en fazla 30 m civarı deler....
ve küçük capta oldugu icin fazla bi ise yaramaz...
gerçi gerekli ekipman sağlandıktan sonra olabilir ama...
sor bakalım abi...bildiğim biseyse seve seve yardımcı olurum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------
korkmuyom yazmısım....
KORKUYOM KORKUYOM...hemde TIRSIYOM...
Kuyu açtırmak için bazı şartlar varmış. Bazı izinler almak gerekiyormuş öyle her önüne gelen istediği yere kuyu açtıramıyormuş. Bu işin aslı var mı? Varsa şartları nelerdir? 30m lik bir kuyu bana kaça mal olur?
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
istediğin yere sondaj vurduramazsın tabikide...ama arazı senin ise istediğin gibi actırırsın...senin arazine yaptığın seye kimse karısamaz...
valla onun fiyatını bilmiyorum....dediğim gibi biz sadece zemin sağlamlığını ölçmek için ufak capta kuyu açardık...oda 10-15 m...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)