yimpas yozgat günaydın
yimpaş mı kaldı hocam YOZGATSPOR
Hakkaten yimpaş mağazasından kaç kişi kaç ekmek nasipleniyordu.
sivrisinek savar jawa.....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
abi askere giderken depo paslanmasın diye içine 3-4 litre mazot koydum..benzin ucar gider...ama mazot uçmaz...motorun icindeki dislilerde paslanmasın diye içine ağzina kadar yağ doldurdum...
izine geldim...icindeki yağı full bosalttım...tekrar icine 1 litre temiz yağ koydum...sıra depoya geldi...onu hiç bosaltmadım...üstüne 1-1,5 litre yağ doldurdum...gerisinide benzin ile fulledim....öfff bir duman bir duman...abooooooo....belediyelerin ilaçlama motorları jawanını yanında halt etmis...milletten zopa yiyecem diye hiç bi yerde durmuyodum...hele ısıklarda falan durunca millet arabasının camini kapatıyodu...
eski haline getirmek için...ğün içinde 5-6 defa benzin aldım...depodaki karısım bitsin diye ha bire basıyom da basıyom...bakıyom depo ecik azalmıs...cek benzinyige abi 5 ytl lik..dipo doyu zaten baska almıyoki...1 hafta öyle uğrasmistim...
bende yemeklik sıvı yağ ile yağlamıstım abi...aynı sıvı yağı amortisörede koymustum...
aynen öyle abi....
daha bunlar neyki...benim evde hurda gs500 var...ona bi sarj dinamosu yaptım akıllara zarar...akü arka tekerle aynı hizada...motor bloğunun bittiği yerde...ben biraz genisletip oraya araba sarj dinamosu koyacaktım ve zincir dönerken onun pervaneye değecek ve sarj edecekti....+ ve - leride baya çokta...hani öyle bi düsünmüstüm...startjrünü bulamamsıtık...sonra sardırınca vazgeçtim...ama bi bunları bi oto elektrikcisine anlattım..adamın ağzı acık kaldı...nerde mesleği bıraktıracaktım adama...
Selam hemşerilerim nasılsınız............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
İyidir abi sen nasılsın?
http://www.facebook.com/home.php?#/p...&id=1580723063 ecük halay cekelim....
video niye görünmüyo yaww
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)